Skip to main content

Projektityöntekijä jalkautuvaan nuorisotyöhön (2kpl)

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso- ja yhteisöpalvelut
Aviapolis-Kivistön alue ja Tikkurilan alue

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 5.4.2023 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2023

Vantaan nuorisotyössä on tarjolla jalkautuvan nuorisotyön määräaikaisia tehtäviä, johon etsimme aloitteellisia ja jalkautuvasta nuorisotyöstä innostuneita nuorisotyön ammattilaisia! 

Tehtävät ovat määräaikaisia ajalle 27.2.2023 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2023 ja liittyvät Vantaan kaupungin kaupunkitasoiseen koronatoipumissuunnitelmaan. Työpisteesi sijoittuu Aviapolis-Kivistön tai Tikkurilan alueelle, mutta työtä tehdään myös koko Vantaan alueella. 

Oletko valmis kohtaamaan nuoria eri toimintaympäristöissä? Haluatko päästä käynnistämään toimenpiteitä nuorten hyväksi ja tutkia erilaisin kokeiluin, miten nuoria voisi parhaiten tukea? Onko nuorten syrjäytymisen torjuminen sinulle sydämen asia? Toimitko ketterästi nuorten kanssa niin fyysisissä kuin digitaalisissa ympäristöissä?  Mahtavaa! Sinua tarvitaan Vantaalla! 

Projektityöntekijän työ kohdentuu erityisesti 10 - 17 -vuotiaisiin nuoriin ja niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Työmuotoja ovat mm. säännöllinen jalkautuva nuorisotyö, nuorisotilatoiminta, harrastustoiminta, kouluyhteistyö ja muu alueellinen nuorisotyö. Projektityöntekijä etsii ja tukee erityisesti jalkautuvan nuorisotyön kautta aktiivisesti niitä nuoria, jotka eivät osaa nuorisotyöntekijöitä kaivata. Työtä toteutetaan yhdessä kotien ja huoltajien, muiden nuorisotyön toimijoiden, viranomaisten ja muiden toimijoiden kanssa. 

Projektityöntekijä toimii alueellisissa ja moniammatillisissa verkostoissa, toteuttaa kouluyhteistyötä ja ennaltaehkäisevää viranomaisyhteistyötä. Projektityötekijä tuottaa tietoa ja viestii nuoria ja ilmiöitä havainnoimalla ja käynnistää toimenpiteitä niiden perusteella. 

Odotamme tehtävään valittavalta kokemusta nuorisotyöstä, kasvatuksellista otetta nuorten kohtaamiseen, vahvoja sosiaalisia taitoja, monipuolisia viestintätaitoja, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä rohkeutta ideoida, kehittää ja käynnistää uusia toimenpiteitä ja hankkeita nuorten hyväksi.  

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mukaansatempaavan työympäristön, jota ohjaavat Vantaan kaupungin arvot: avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tarjoamme myös mahdollisuuden päästä työskentelemään osana ammattitaitoista, kehittämismyönteistä ja innovatiivista erityisnuorisotyön tiimiä. Meillä on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen. 

Paikat voidaan täyttää myös hakuaikana sopivien hakijoiden löydyttyä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta alalta

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta nuorten parissa työskentelystä

Luemme eduksi: Kokemuksen ja osaamisen jalkautuvasta nuorisotyöstä , kokemuksen kohdennetusta nuorisotyöstä , viestintäosaamisen ja hyvät digitaidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2378,30 eur/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. 

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin


Yhteystiedot:

Tavoitettavissa arkisin klo 10-15

Aviapolis-Kivistön alue Nuorisotyön esimies Anne Laari p. 043 826 8315 arkisin klo 10-15 

Tikkurilan alue Nuorisotyön esimies Tiina Haapalainen p. 043 827 2776 arkisin klo 10-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 04.04.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektityöntekijä jalkautuvaan nuorisotyöhön (2kpl)

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti