Skip to main content

Prosessinohjaaja

Etsimme asiakkaallemme

PROSESSINOHJAAJAA

Lahteen!

Tehtävän kuvaus

Prosessinhoitajana pääset käynnistämään, ajamaan ja optimoimaan Lahden tehtaan prosesseja. Valvot ja säädät yksikköoperaatioiden ja laitteiden toimintaa sekä aikataulutat toisiinsa liittyviä prosesseja.

Osallistut päivittäisiin säätö- ja huoltotoimenpiteisiin. Lisäksi vastaat laaduntarkkailusta sekä työturvallisuudesta vuorojesi aikana. Huolehdit myös varastojen hallinnasta sekä raaka-aineiden saatavuudesta.

Tuet työssäsi vuorotyönjohtajaa tuotannonsuunnittelussa. Teet tiivistä yhteistyötä eri osastojen kanssa ja huolehdit osaltasi yhteistyön sujuvuudesta tehtaalla. Työtä tehdään 12 tunnin vuoroissa (klo 6-18 /18-06). Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskeluiden oheen, sillä työtunteja on tarjolla vaihtelavasti.

Odotamme työntekijältä

- Aikaisempaa työkokemusta prosessinhoitajan tehtävistä
- Teollisuuden panos- ja jatkuvatoimisten prosessien osaaminen (teoreettinen ja kokemus) 

- Tekninen ymmärrys ja hyvät IT-taidot
- Englannin kielen osaaminen eduksi
- Katsomme eduksi erityisesti taustan kemianteollisuudesta tai teollisuudesta

Tarjoamme 

sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisen suomalaisen yrityksen parissa osana ammattitaitoista tiimiä. Työntekijä työllistyy työsuhteeseen Uniflexin kautta.


Kiinnostuitko?

Hae nyt, sillä etenemme haussa nopealla aikataululla! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää soita numeroon 040 689 6164.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. -

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Prosessinohjaaja

Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti