Skip to main content

Prosessioperaattori, Honkajoki Oy

Honkajoki Oy on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja. Valmistamme lihantuotannon yhteydessä syntyneistä orgaanisista sivutuotteista korkealaatuisia, puhtaita ja turvallisia tuotteita eri teollisuudenaloilla työskenteleville asiakkaillemme. Honkajoki Oy on perustettu vuonna 1967 ja sen omistavat Atria Oyj (50 %) ja HKScan Finland Oy (50 %).

Honkajoki-konsernissa työskentelee yli sata oman alansa ammattilaista. Konserniin kuuluvat Honkajoki Oy:n tytäryhtiöt Findest Protein Oy ja GMM Finland Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 53,1M€. www.honkajoki.fi

Toimintamme on voimakkaassa kasvussa ja nyt etsimme tiimiimme viittä (5) PROSESSIOPERAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen Honkajoki Oy.lle.

Odotamme sinulta:

- Vähintään 18 vuoden ikää

- Vuorotyövalmiutta

- Turvallisuuslähtöistä ajattelua ja huolellisia työskentelytapoja

- Yhteistyökykyisyyttä ja omatoimisuutta

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (elintarvike;prosessi tai muu tekninen ala) tai kokemusta vastaavista työtehtävistä

Eduksesi on, jos sinulla on kokemusta prosessialan ohjausjärjestelmien käytöstä.

Tarjoamme Honkajoki Oy:llä Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä ammattitaitoisen henkilöstön ympärillesi kasvavassa yrityksessämme. Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työtehtävän, kilpailukykyisen palkkauksen, vakavaraisen ja kasvavan yrityksen henkilöstöedut.

Laita hakemuksesi Henkilöstöpalvelu Go On Porin sivujen linkin kautta. Muista liittää mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia hakuajan aikana, joten seuraathan sähköpostiasi.

Työ alkaa 1.2.2023.Haethan tehtävään viimeistään 11.12.2022 mennessä!

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Henkilöstöpalvelu Go On Porin kanssa.

Lisätietoja tehtävään liittyen: Go On Pori Anne Koivu p. 045-7874 5188, [email protected] tai p.044 980 28 26

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä muutosturvavalmennukset www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti