Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Prosessitekniikan suunnitteluinsinööri

Engineering & Projects -yksikössä vastaamme Fortumin ydinvoima- ja vetyliiketoiminnan projektien suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimimme teknisenä erityisasiantuntijana kehitys- ja investointihankkeissa, sekä voimalaitostemme käyttöön ja kunnossapitoon liittyvissä vaativissa asiantuntijatehtävissä. Toimeksiantomme kohdistuvat vety- ja ydinvoimainvestointeihin sekä niin omiin kuin osaomisteisiin ydinvoimalaitoksiin työllistäen noin 150 huippuasiantuntijaa. Lisäksi tuemme ja toteutamme korkealuokkaisten ydinvoimapalveluiden myyntiä maailmanlaajuisesti. Kehitämme aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita ja palveluita asiakkaidemme tarpeisiin.

Tehtävästä

Etsimme suunnitteluinsinööriä Espoon Keilalahden tiimiimme. Tehtäväsi painottuvat vetyliiketoiminnan investointiprojekteissa projekti-insinöörin tehtäviin. Suunnitteluinsinöörinä pääset näin ollen vaikuttamaan vetyliiketoiminnan investointeihin; hankesuunnitteluun, esisuunnitteluun ja mahdollisiin toteutuksiin. Työtehtävissäsi toimit osana suunnitteluorganisaatiota, joka vetyinvestointihankkeiden lisäksi palvelee omia ja osaomisteisia ydinlaitoksia, sekä tarjoaa ydinvoiman asiantuntijapalveluita maailmanlaajuisesti. Työssäsi sinua tukevat Engineering and Projects -yksikön kokeneet asiantuntijat.

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta teknisen alan alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa energia- ja prosessitekniikan alueelta. Hallitset hyvin tavanomaiset toimisto-ohjelmistot ja omaat kokemusta moderneista simulointi- ja mitoitusohjelmista. Lisäksi katsomme eduksi CAD-ohjelmien käyttökokemuksen (mm. Microstation tai AutoCAD). Tehtävässä edellytetään ymmärrystä voimalaitosten prosessijärjestelmistä ja laitteista, sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan työkokemus prosessijärjestelmien ja -laitosten suunnittelutehtävistä. Hakijalla tulee olla valmiuksia omaksua ja ymmärtää tuotantoprosessin sekä automaatio- ja sähköjärjestelmien muodostaman kokonaisuuden toimintaa. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, hyvää yhteistyökykyä ja järjestelmällistä työtapaa. Toivomme hakijalta kykyä ja halua toimia sidosryhmien kanssa teknillisenä tukena.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CVsi palkkatoiveineen 31.1.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Smolander, 050 330 9612 tai [email protected].

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Fortum on energiayhtiö, joka edistää muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Tehtävämme on huolehtia energian toimitusvarmuudesta ja edesauttaa nopeaa ja luotettavaa siirtymää hiilineutraaliin talouteen tarjoamalla asiakkaillemme ja yhteiskunnalle puhdasta energiaa ja kestäviä ratkaisuja.  Fortumin ydinliiketoiminta on Pohjoismaissa ja se koostuu päästöttömästä ja tehokkaasta sähkön tuotannosta, sähkön myynnistä, kaukolämmöstä sekä kierrätys- ja jäteliiketoiminnasta. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.fi 

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Prosessitekniikan suunnitteluinsinööri

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti