Skip to main content

Haemme psykologia vakituiseen tehtävään Kirkkonummen Lasten ja nuorten kuntoutuspalveluihin, uusiin Hyvinvointikeskuksen tiloihin.

Psykologin työn painopiste on perheiden ja lapsen muun lähiympäristön ohjauksessa ja konsultoinnissa sekä lasten arvioinnissa. Työssäsi psykologina myös mallinnat konkreettisia tukikeinoja perheiden arkeen. Työ toteutuu itsenäisesti tai yhteistyössä puhe- ja toimintaterapeuttien kanssa. Asiakastyötä tehdään vastaanotolla sekä osin etäkontaktein ja normaalitilanteessa asiakasprosesseihin liittyy myös ohjaus- ja havainnointikäyntejä lapsen arkiympäristöön. Työskentelyssä huomioimme laajasti lapsen ja perheen kokonaistilannetta monialaista asiantuntijuutta hyödyntäen.

Kirkkonummella on perhekeskuksen muista toimijoista koostuva, ammatillisesti laaja työyhteisö, ja tarjolla on runsaasti kollegiaalista ja moniammatillista tukea. Työssä käytettävät kuntoutus- ja ohjausmateriaalit ovat helposti saatavilla ja palveluita tarjotaan kuntalaisille myös etäkontaktein. Työhön perehdytyksestä huolehditaan ja esihenkilöt ovat helposti lähestyttäviä, jolloin haastavia tilanteita ei tarvitse ratkoa yksin. Oman työsi tueksi ja kehittämiseksi tarjoamme myös työnohjausta.

Tervetuloa osaavaan ja innovatiiviseen työyhteisöön!

Työpaikan nimi ja osoite: Kirkkonummen lasten ja nuorten kuntoutuspalvelut, Jokiniityntie 2, 02400 Kirkkonummi.
Työaika: 37h 45min
Tehtävä on vakinainen

Tehtävän edellyttämä koulutus: Psykologian maisteri.

Tehtävässä edellytetään innostunutta ja reipasta työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä laajoissa asiakas- ja yhteistyöverkostoissa toimimista.

Arvostamme kiinnostusta ohjaukselliseen ja hoidolliseen työskentelyyn perheiden ja lapsen muun toimintaympäristön kanssa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

WWW-osoite: https://www.luvn.fi/
Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Lapsiperheiden palvelujen vs palvelupäällikkö Minna Tiainen, p. 0504143674.
Työpaikan osoite: Jokiniityntie 2, 02400 KIRKKONUMMI
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3740,60 €/kk
Työ alkaa: 1.3.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 08.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-21-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 18.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11795996

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti