Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Puhallusvilla asentaja, Virtain Rakennuspalvelu Oy

Virtain Rakennuspalvelu Oy on uudisrakentamisen ja remontoimisen asiantuntija ja kokenut tekijä. Toteutamme kokonaisvaltaiset rakennusprojektit ja remontit sekä pienimuotoisemmat muutostyöt edullisesti ja luotettavasti. Myymme ja asennamme myös Ekovilla-eristeet taloasi varten. Kauttamme saat Ekovillan laadukkaat eristeet ja muut tuotteet taloosi suoraan asennettuina. Edustamme Ekovillan tuotteita Pohjois-Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan seuduilla. Teemme muun muassa Ekovillan eristeiden asennusta uudisrakentamisen ja remontoinnin yhteydessä. Ekovillan levyeristeet ovat laadukas kotimainen eristysratkaisu taloon kuin taloon.

Haemme asiakkaallemme C-kortillista puhallusvilla asentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työpäiväsi alkaa aina Ylistarosta, Ekovillan pihasta. Työssäsi ohjastat puhallusvillalastissa olevaa kuorma-autoa sekä suoritat työkohteissa villoitustyöt. Työtä tehdään pareittain toisen syöttäessä villaa ja toisen puhaltaessa villaa. Työ on pääosin kohteilla suoritettavaa eristämistyötä, jossa kuorma-autolla ajaminen jää pienemmäksi osaksi työnkuvaasi.

Avoimena oleva työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkka koostuu sopimuksen mukaan tuntipalkasta sekä Rakennusalan Tes:n mukaisista lisistä.

Etsinnän alla on itsensä reilusti likoon laittavia ja aidosti työstä kiinnostunutta henkilöä, joka etsii itselleen monipuolista, mielenkiintoista ja ennen kaikkea varmaa ja vakituista työtä.

Työllistyäksesi tarvitset voimassa olevan C-ajoluvan sekä työturvallisuuskortin lisäksi hyvän fyysisen kunnon, hyvää tiimityöskentelykykyä sekä hyvää suomen kielen taitoa sujuvan asiakaspalvelun takaamiseksi. Valintaasi ei vaadita aikaisempaa kokemusta villoitustehtävistä eikä yleisesti kuljetusalalla vaadittavia ammattipätevyyksiä, mutta aikaisempi ajokokemus kuorma-autolla on suotavaa työssä oppimisesi kannalta. Aikaisempaan työkokemukseen perustuvaksi eduksesi katsomme esim. rakennusalaan liittyvän työkokemuksen ja/tai koulutuksen.

Työssäsi tarvitset:

- Voimassa olevaa C-ajolupaa.

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

- Hyvää fyysistä kuntoa.

- Kiireensietokykyä ja rauhallisuutta.

- Joustavuutta työaikojen suhteen.

- Ammattimaista otetta liikenteessä sekä työtehtävien suorittamisessa.

- Vahvaa sitoutumishalua sekä halua menestyä työssäsi.

- Hyvän asiakaspalvelun takaamiseksi sujuvaa kirjallista sekä suullista suomen kielen taitoa.

 

Sinulle tarjoamme:

 

- Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn.

- Sopimuksen mukaisen palkan.

- Vakituisen työpaikan.

- Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, [email protected], 040 594 8655

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Puhallusvilla asentaja, Virtain Rakennuspalvelu Oy

Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti