Skip to main content

Puhelinmyyjä A-Lottex Oy:lle

A-Lottex Oy on Suomen Olympiakomitean ja 22 muun urheilujärjestöjen varainhankintayhtiö. Tuotevalikoimaamme kuuluu Suomen suurimman tavara-arpajaisen lisäksi digitaalisia peliarpoja. Tule mukaan tiimiimme ja vaikuta suomalaisen urheilun tulevaisuuteen! Olemme tähän asti tulouttanut yli 2 miljoonaa euroa suoraan lasten ja nuorten urheilun tukemiseen! Löydät lisätietoja mihin varat ovat esimerkiksi käytetty alla olevasta linkistä:

https://unelma-arpa.fi/meista/

Etsimme asiakkaallemme A-Lottex Oy:lle rohkean ja reippaan asenteen omaavia puhelinmyyjiä Helsinkiin! Olisitko sinä etsimämme huippumyyjä?

Työtehtäviisi kuuluu edistää suomalaisten urheiluseurojen ja yhdistysten varainhankintaa, tehden myyntityötä kuluttajille puhelimen välityksellä. Tuet työlläsi lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Mikäli olet sanavalmis ja luonteeltasi positiivinen tuloksen tavoittelija, etkä pelkää tarttua puhelimeen, olet juuri etsimämme henkilö! Katsomme eduksi aiemman kokemuksen myyntityöstä (puhelinmyynti, myymälämyynti, asiakaspalvelu), mutta reipas asenne on tässä työssä tärkeintä!

Toivomme, että olet valmis sitoutumaan osaksi huipputiimiä ja koet myyntityön omaksesi. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen, jatkuvan tuen sekä valmennusta onnistuaksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla.

Työ on päivätyötä ja työaika on normaalisti 6h-7h/pv. Työajat sovitaan aina viikoittain yhdessä työnantajan kanssa. Työtä tehdään arkena 9-16 välisenä aikana. Palkkamallina toimii pohjapalkka + kilpailukykyinen provisio. Ahkera ja tulosta tekevä myyjä voi tienata jopa 20€ tunnissa! Tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. 

Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si hakemukseen.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä meihin.

Eemil Välimäki
HR-Konsultti
+358 503475325
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Puhelinmyyjä A-Lottex Oy:lle

Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Ahvenanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Espoo
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Muonio
DNA Puhelinpalvelukeskus
Kajaani
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti