Skip to main content

Puheterapeutti, Espoo

Haemme kahta puheterapeuttia vakinaiseen työsuhteeseen Espoon lasten ja nuorten kuntoutuspalveluihin Etelä-Espoon toimipisteeseen, Pihatörmä 1 B sekä Espoon keskuksen perhekeskukseen, Kamreerintie 6.

Lasten ja nuorten kuntoutuspalvelut tarjoavat puheterapian lisäksi toimintaterapeuttien ja psykologien palveluita pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Lapset/perheet ohjautuvat puheterapiaan, kun lapsen puheen tuotto tai kielelliset taidot eivät etene ikätasoisesti.

Lasten ja nuorten kuntoutuspalveluissa työskentelee yli 50 osaajaa. Espoon toimipisteemme sijaitsevat Espoon keskuksessa, Olarissa ja Leppävaarassa. Meillä puheterapeutin työ painottuu perheiden ja lapsen muun lähiympäristön ohjaukseen ja konsultointiin.

Työssäsi puheterapeuttina toteutat arvioita sekä yksilöllistä ja ryhmämuotoista kuntoutusta pääsääntöisesti vastaanotolla, mutta myös etäkontaktit ovat mahdollisia. Teemme tarpeen mukaan ohjauskäyntejä lapsen arkiympäristöön. Työskentelyssä huomioimme laajasti lapsen ja perheen kokonaistilannetta monialaista asiantuntijuutta hyödyntäen. Tehtävän hoitaminen edellyttää ripeyttä ja kykyä työskennellä laajoissa asiakas- ja yhteistyöverkostoissa.

Meillä lasten ja nuorten kuntoutuspalveluissa on kannustava työyhteisö, jossa kukaan ei jää yksin ja tarjolla on runsaasti kollegiaalista ja moniammatillista tukea. Työssä käytettävät kuntoutus- ja ohjausmateriaalit ovat helposti saatavilla ja palveluita tarjotaan asiakkaille myös etäkontaktein. Työhön perehdytys on mentorointityylistä ja esimiehet ovat helposti lähestyttäviä, jolloin haastavia tilanteita ei tarvitse ratkoa yksin. Oman työsi tueksi ja kehittämiseksi tarjoamme myös ryhmämuotoista työnohjausta. Lisäksi isossa organisaatiossa asiakkaan hoitopolut ja palvelukriteerit on suunniteltu selkeiksi, jotta työskentely olisi mahdollisimman sujuvaa. Moniammatillisessa työskentelyssä opit aina uutta.

Tervetuloa osaavaan ja innovatiiviseen työyhteisöön!

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen Lasten ja nuorten kuntoutuspalvelut, Pihatörmä 1b 02240 Espoo ja Kamreerintie 6, 02770 Espoo.
Työaika: 38h 15min/työviikko.
Tehtävät ovat vakinaisia.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Filosofian maisteri, laillistettu puheterapeutti.

Tehtävässä edellytetään innostunutta ja reipasta työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä laajoissa asiakas- ja yhteistyöverkostoissa toimimista.

Arvostamme kokemusta pienten lasten kanssa tehdystä puheterapiatyöstä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa (tuhkarokko, hinkuyskä ja influenssa) sekä tartuntatautilain 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. Tehtävään valitulle teetetään huumausainetestaus.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

WWW-osoite: https://www.luvn.fi/
Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat palveluesihenkilöt Anna Tiilikainen puh. 0406369884 ja Laura Hansén puh. 0438253178. Jätäthän viestin vastaajaan, mikäli et tavoita meitä.
Työpaikan osoite: Kamreerintie 6, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3335,74 €/kk
Työ alkaa: 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 08.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-20-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 18.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11796101

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti