Skip to main content

Kiinnostaako joustava työ teollisuudessa? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi teollisuuden ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt putkiasentajaa asiakkaallemme Kouvolaan.

 

Millainen työ on kyseessä?

 

Työnkuvasi koostuu pääosin putkiasennuksesta teollisuudessa ja päivätasolla näiden työtehtävien lisäksi tulet tekemään IV-suodattimien huoltoa. Työkokemus putkiasennuksesta on ensisijaisen tärkeää, sillä muihin tehtäviin saat perehdytyksen.

Toimit työssä itsenäisesti, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä. IV-huoltotehtävissä toimit osana tiimiä.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

 • Työkokemusta putkiasennuksesta
 • Suomen kielen taitoa
 • Alaan soveltuva koulutus
 • Mahdollisuus joustaa työvuorojen venyessä
 • Hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia uutta

 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 • Voimassa oleva työturvallisuuskortti
 • Voimassa oleva ensiapukortti
 • Ajokortti sekä oma auto käytettävissä

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Reilun palkkauksen, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.
 • Työssä tarvittavat vaatteet ja varusteet.
 • Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen.
 • Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.

  

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

 1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
 2. Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
 3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
 4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian!

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Jussi Niininen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat klo 10-15 välillä numerosta 050 441 3058 tai sähköpostilla osoitteesta [email protected].

 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!

Haku päättyy: 25.06.2023 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Putkiasentaja

Kymenlaakso
Iitti
Kouvola
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti