Skip to main content

Puutarhuri Viherpalvelut Hyvönen Oy:lle

Haemme yhteistyökumppanillemme Viherpalvelut Hyvönen Oy:lle puutarhureita tulevaan sesonkiin Mikkeliin.

Tarjolla on kokoaikainen (40 h/vko) työpaikka, missä työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin päivävuorossa. Palkkaus on viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimuksen mukainen. Työtä on tarjolla määräaikaisena huhtikuun puolesta välistä alku syksyyn.

Puutarhurin tehtävät pitävät sisällään erilaisia tehtäviä katujen, viheralueiden ja puistojen kunnossapitoon liittyen, kuten esimerkiksi vaativampia pensaiden ja puiden leikkausta, puhtaanapitoa, nurmialueiden leikkausta, siivous- ja raivaustöitä. Pensasryhmien kitkeminen on myös osa päivittäistä työskentelyä. Puutarhurina sinun tulee ottaa myös vastuuta tiimin toiminnasta ja työn suunnittelusta.

Toivomme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta tai koulutusta alaan liittyen
  • Voimassa olevaa työturvallisuus-, ja tieturva 1 korttia. (tarvittaessa autamme näiden hankkimisessa)
  • Innostunutta, iloista ja ripeää asennetta työntekoa kohtaan

B-ajokortti vaaditaan

Tarjoamme sinulle hyvän ja kannustavan työilmapiirin. Meillä opitaan, nauretaan ja tehdään kovasti töitä. Ennen työhön tarttumista saat kattavan perehdytyksen tekemisesi tueksi.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi viipymättä, sillä täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 26.03.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Viherpalvelut Hyvönen Oy

Yritysesittely:

Viherpalvelut Hyvönen on hollolalainen perheyritys, jonka toiminta on kasvanut viheralueiden rakentamisesta ja hoitamisesta kokonaisvaltaiseen kaupunkiympäristöjen urakointiin.

Tällä hetkellä Hyvösten ylläpitämistä kaduista, puistoista ja leikkipuistoista nauttii yli kaksisataatuhatta suomalaista.

Keskeistä arvoja Hyvösten toiminnassa ovat toteutusten kestävyys, toiminnan paikallisuus ja perheyrityksen välittömyys: kestävyyteen päästään hyvällä suunnittelulla ja huolellisella toteutuksella ja paikallisuuteen hankkimalla jatkuviin paikallisiin urakoihin paikalliset tekijät

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Puutarhuri Viherpalvelut Hyvönen Oy:lle

Barona Teollisuus
Mikkeli
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti