Skip to main content

Rakennus- ja asennuspäälliköitä teollisuuden hankkeisiin

Etsimme teollisuuden hankkeisiimme rakennus- ja asennuspäälliköitä sekä työmaavalvojia vakituiseen työsuhteeseen.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin asiantuntijatehtäviin useille eri teollisuusasiakkaillemme. Tehtäviisi kuuluvat erilaisten teollisuuden laitoshankkeiden työmaan johto- tai rakennuttamistehtävät. Toimit tiiviissä yhteistyössä hankkeen tilaajan, urakoitsijoiden, järjestelmätoimittajien sekä suunnittelijoiden kanssa.

Työskentelypaikkasi tulee olemaan pääsääntöisesti asiakkaidemme rakennus- / asennustyömailla ympäri Suomea. Osa työtehtävistä voidaan tehdä myös toimistolta käsin tai etätyönä. Rejlersillä on laaja yli 20 toimiston verkosto Suomessa ja olemme valmiita keskustelemaan tukipaikastasi. Etsimme tällä hetkellä rakennus- ja asennuspäälliköitä teollisuuden asiakasprojekteihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, jos olet ulospäinsuuntautunut ammattilainen. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet energinen, itsenäinen, tiimityöskentelijä.

Teet työtä itsenäisesti, itseohjautuen, laadukkaasti ja varmistat lopputuloksen huolellisesti ammattimaiseen tapaan. Osaat toimia monipuolisessa toimintaympäristössä ja palvelukulttuuriajattelu sujuu sinulta luontevasti. Toivomme, että sinulla on aito innostus omaa alaasi ja työtä kohtaan, ja haluat olla mukana rakentamassa yhtä alansa parasta toimijaa.

Odotamme sinulta:

 • soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. kone-, rakennus- tai sähkötekniikka)
 • kokemusta johto- ja valvontatehtävistä teollisuuden työmailla vähintään viiden vuoden ajalta
 • turvallisuus ja turvallinen työskentely ovat sinulle itsestäänselvyys
 • itseohjautuvuutta, paineensietokykyä ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että projektiryhmissä
 • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen
 • suomen ja englannin kielen taitoa
 • matkustusvalmiutta

Eduksi katsomme:

 • muun kielitaidon
 • suunnittelukokemuksen
 • FISE-pätevyydet
 • painelaiteosaaminen
 • esihenkilökokemuksen

Mitä tarjoamme sinulle?

Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi. Rejlersillä on mahdollista kehittyä ja kartuttaa osaamista useissa erilaisissa projekteissa ja tehtävissä. Meillä teet vaikuttavaa työtä, jossa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään vanhaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja me Rejlersillä panostammekin monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin.

Lisäksi:

 • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
 • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
 • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
 • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 3.4.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Unit Manager, Site Management: Jukka Valo, +358 40 660 2243, [email protected].

 

Alati jalostuvaa insinööriosaamista. Huomisen yhteiskunnan hyväksi.

Rejlers on teknisen alan suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka luo tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa. Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa. Asiantunteva ja kasvava joukkomme haluaa oppia jatkuvasti: vaalimme avoimuutta, rohkeutta ja verkostomaista yhteistyötä. Vaikutamme yhteiskunnan kehitykseen koko maassa ja globaalisti, mutta ymmärrämme paikallisia lähtökohtia. 1000 asiantuntijaamme ovat läsnä yli 20 paikkakunnalla Suomessa. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Rejlers-konsernia, jonka 2800 asiantuntijaa verkostoineen toimivat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Abu Dhabissa. Uudistuvan osaamisen avulla luomme tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa; tiedämme, mitä huominen tarvitsee.

Rejlers Finland vaikuttavuus

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon luomiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Rejlers Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rejlers Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennus- ja asennuspäälliköitä teollisuuden hankkeisiin

Jyväskylä
Kotka
Kouvola
Joensuu
Kuopio
Kemi
61300 Kurikka
Lappeenranta
Lohja
Mikkeli
Oulu
Pori
Porvoo
Salo
Imatra
Hämeenlinna
Hyvinkää
Tampere
Turku
Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 24.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti