Skip to main content

Rakennusapumies

Haemme erityyppisiin työkohteisiin oma-aloitteisia ja reippaita

RAKENNUSAPUMIEHIÄ.

Työtehtävät koostuvat erilaisista avustavista tehtävistä rakennustyömaalla, kuten työmaan kunnossapito, tavaroiden roudaaminen, rakennusmiehen avustaminen sekä muut yleiset apumiehen tehtävät. Työssä tärkeintä on työturvallisuuden noudattaminen, reipas asenne sekä hyvä fyysinen kunto. 

Toivomme hakijalta ahkeraa suhtautumista annettuihin työtehtäviin. On tärkeää, että hommat tulee hoidettua luotettavasti ja hyvää työmoraalia ylläpitäen. Työssä vaaditaan työturvallisuuskortti sekä hyvä suomen kielen taito.

Mikäli kiinnoistuit paikasta, niin jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita joustavasti hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suvi Mikkonen puh. 040 678 8218. Soittele!

Nordrec on vuonna 2022 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä Nordrecilaisilla on vankka kokemus rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta sekä yrittäjyydestä. Emme harrasta turhia korulauseita, vaan puhumme asioista suoraan, toimimme joustavasti, läpinäkyvästi ja luotettavasti. Haluamme kasvaa ja menestyä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa yhdessä. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita ympäri Suomen, jonka lisäksi työmahdollisuuksia löytyy projekteissa EU-maissa ja Norjassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti