Skip to main content

Haemme nyt erilaisiin projekteihin Rakennusapumiehiä.

Etsimämme henkilö voi olla joko työuransa alussa tai jo työkokemusta omaava. Työkokemusta tärkeämpänä ominaisuutena pidämme reipasta, työhön tarttuvaa asennetta sekä oppimisenhalua. Tämän lisäksi edellytämme työturvallisuuskortin löytymistä sekä sujuvaa suomen kielen taitamista.

Työnkuvaan kuuluu laajalti erilaiset rakentamisen työvaiheet ja ne muokkaantuvat osaamisesi mukaan. Työkohteet voivat olla kiinteitä kohteita tai vaihtuvia työmaakohteita ja ne voivat sijaita niin Kouvolan kaupunkialueella kuin muuallakin Kymenlaakson alueella. Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi kohteisiin matkustamisessa. Näiden puuttuminen ei ole kuitenkaan este työllistymiselle.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi pian oheisen hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Yhteydenotot arkisin klo 10-14, Jussi Niininen 0504413058 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Haku päättyy: 25.06.2023 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennusapumies

Kymenlaakso
Kouvola
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 26.05.2023

Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti