Skip to main content

Rakennusaputyöntekijä KESÄ 2023

Jätä hakemus RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÄN paikkaan Rovaniemelle kesälle 2023!

Etsimme motivoituneita ja sitoutuneita työntekijöitä, jotka haluavat kehittää osaamistaan rakennusalalla.
Rakennusapulaisena pääset tekemään avustavia rakennusalan työtehtäviä, huolehtimaan työmaan siisteydestä ja siitä, että ammattilaiset saavat kaikki työssä tarvitsemansa välineet käyttöönsä. Aikaisempi kokemus rakennustyömailta tai rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta otamme myös huomioon aloittelijat hyvällä asenteella!

Töitä voi olla niin sisällä kuin ulkona ja työ saattaa olla fyysistä. Näin ollen edellytämme hakijalta kykyä työskennellä fyysisessä työssä sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Työturvallisuuskortti on edellytys työmaille pääsyyn sekä vähintään 18-vuoden ikä. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

MITEN HAET PAIKKAA?
Tästä ilmoituksesta löydät linkin tai painikkeen, joka ohjaa sinut meille. Kerrothan meille aiemmasta osaamisesta ja kokemuksesta. Kohteet ja tehtävät valitaan sen mukaan. Kohteet sijaitsevat Rovaniemellä ja etsimme työhön paikallisia tekijöitä.

Lisätietoja antaa
Minja Murtomaa
050 444 4452

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minja Murtomaa, 0504444452, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennusaputyöntekijä KESÄ 2023

Sihti
Rovaniemi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti