Skip to main content

Rakennusaputyöntekijöitä Kemi-Tornioon

Jätä avoin hakemus RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÄN paikkaan! Haemme asiakkaillemme Kemi-Tornion alueelle reippaita tekijöitä vuodelle 2023.

Aputyöntekijänä olet esimerkiksi kokeneempien ammattilaisten kaverina, siistit paikkoja ja kannat tavaroita. Odotamme työntekijältä huolellisuutta, luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta työtä kohtaan. Työ edellyttää usein myös hyvää kuntoa koska tehtävät voivat olla fyysisiä. Työturvallisuuskortti on edellytys työmaille pääsyyn sekä vähintään 18-vuoden ikä. Työmaalla opastetaan töihin ja osaaminen tulee töitä tehdessä.

Eduksi on aiempi työkokemus rakennusalalta ja/tai rakennualan koulutus. Se ei ole kuitenkaan rakennusaputyöntekijälle vaatimus. Hyvin työssään suoriutuvalla työntekijällä on luonnollisesti mahdollisuus pitkiin työrupeamiin.

MITEN HAET PAIKKAA?
Tästä ilmoituksesta löydät linkin tai painikkeen, joka ohjaa sinut meille.

Kysyttävää?
Minja Murtomaa
050 444 4452
--------------------------------------------------------

Sihti on rakennus- ja kaivostoimialaan keskittyvä henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen. Sihti on toiminut vuodesta 2009 asti ja se palvelee 11 eri paikkakunnalla Suomessa, vuodesta 2016 osana Adecco Finlandia.

Adecco Finland osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Adecco Group on Fortune 500 -yritys ja meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä yli 60 maassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minja Murtomaa, 0504444452, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennusaputyöntekijöitä Kemi-Tornioon

Sihti
Kemi
Tornio
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti