Skip to main content

Rakennussiivooja

Hei! Onko sinulla kokemusta siivoustöistä ja työ rakennustyömailla kiinnostaisi? Saatat olla etsimämme henkilö, sillä haemme asiakasyrityksillemme omatoimisia ja aktiivisia rakennussiivoojia Pirkanmaan alueelle.

Voit olla jo kokenut alan konkari tai urasi alkutaipaleella oleva innokas ja oppimishaluinen uusi tekijä. Rakennussiivoojana pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä oman osaamisesi mukaan.

Rakennussiivoojan tehtäviin kuuluu siivoamista ja raivaamista rakennustyömaalla. Asiakkaidemme työmaat ovat niin uudis- kuin saneerauskohteitakin. Joskus pyyntö voi tulla myös loppusiivouksiin, joissa siivottava kohde on luovutusta vaille valmis. Usein rakennussiivous on kuitenkin karkeampaa tekemistä.

Hakijoilta toivomme ennen kaikkea reipasta ja rehtiä, asennetta, oma-aloitteista työotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Suomen kielen taito on välttämättön.
Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden ja tietenkin aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Lisätietoja antaa:

Lisätietoja:
Samuli Kinnunen
puh. 040 1918443
[email protected]

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Samuli Kinnunen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennussiivooja

Sihti
Tampere
37100 Nokia
Pirkkala
Ylöjärvi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Wulff Works Oy
Tampere
Suomen Rakennuslogistiikka Oy
Hämeenlinna
Sihti
Tampere
Sihti
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti