Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennustarvikemyyjä (37,5 h/vko) K-Rauta Sodankylä

Hakuaika alkaa: 31.01.2023
Hakuaika päättyy: 24.02.2023

Sodankylä on kasvava kaivoskunta. Haemme rakennustarvikemyynnin ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Olethan oma-aloitteinen ja innokas uuden oppimiseen. Arvostamme tiimihenkisyyttä ja reipasta otetta tarttua erilaisiin työtehtäviin sekä intoa kohdata asiakkaitamme.

Työ sisältää myyntityötä, asiakashankintaa sekä aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin. Teet töitä niin kuluttaja- ja ammattiasiakkaiden parissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn. K-Ryhmän vahvat tuotemerkit sekä koulutuksen. Monipuolisen työkentän osaavien työkavereiden kanssa. Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta suoritamme haastatteluja jo hakuprosessin aikana. Laita hakemus ja CV rohkeasti tulemaan ja tee vaikutus jo hakemuksessa. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Toimi siis ripeästi ja lähetä hakemus sähköpostilla [email protected]

Hakuaika päättyy 24.2.2023

Lisätietoja: Kauppias Jouko Strand puh 050 4636900 tai s-posti [email protected]

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti