Skip to main content

Rakennustyöntekijä

Rakennustyöntekijöitä monenlaisiin työtehtäviin Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueelle.

Hei sinä, oletko rakennusalalta töitä etsivä henkilö?

Haemme useita rakennustyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin asiakkaillemme. Kohteet vaihtelevat asiakkuuksien mukaan ja työmaat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan alueella.

Työnkuvat ovat monipuolisia ja vaihtelevat työmaalla menossa olevan vaiheen mukaan. Tässä työssä sinulla on loistava mahdollisuus oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi. Työtehtäviä pääsee tekemään oman osaamisen mukaan.

Etsimme tehtävään henkilöä, keneltä löytyy aikaisempaa kokemusta rakennusalalta. Tykkäät tehdä käsilläsi ja omaat itsenäisen ja reippaan työotteen. Työssä tulet tarvitsemaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen suullista taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

Palkkaus on talonrakennusalan työehtosopimuksen mukainen, työkokemuksesi ja koulutuksesi huomioiden.

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Laita hakemus jo tänään! Haastattelut aloitetaan hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisellakin aikataululla.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennustyöntekijä

63500 Alajärvi
63300 Alavus
62500 Evijärvi
60800 Ilmajoki
61600 Jalasjärvi
61800 Kauhajoki
62300 Kauhava
63100 Kuortane
61300 Kurikka
62100 Lapua
Seinäjoki
63700 Ähtäri
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti