Skip to main content

Rakennustyöntekijä

Olisitko juuri sinä etsimämme RAKENNUSTYÖNTEKIJÄ vailla uusia mahdollisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, jatka ihmeessä lukemista!

Etsimme Jyväskylän alueella toimiville asiakkaillemme rakennustyöntekijöitä. Työtä on tarjolla niin uudis- kuin saneeraustyömaillakin. Työn kesto ja aloitusajankohta vaihtelevat asiakastarpeiden ja tilauskannan mukaan. Hyville työntekijöille on tarjolla työtä pidemmäksikin aikaa.

Etsimme nyt rakennustyöntekijää, jolla olisi alalta jo muutaman vuoden työkokemus. Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.
Lisäksi tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työtehtävät vaihtelevat paljon kohteen ja tekijän aiemman työkokemuksen mukaan, mutta ovat esimerkiksi runkotöitä, väliseiniä, levytyksiä, purkutehtäviä, suojauksia, sisustustöitä, etuputsia ja avustavia työtehtäviä.

Mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi, sillä työmaat sijaitsevat eri puolilla Jyväskylää ja lähikuntia.

Mikäli edelleen tunnistat itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit työstä, jätä ihmeessä hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Tapio Korhonen
puh. 050 444 4426

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tapio Korhonen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennustyöntekijä

Sihti
Jyväskylä
Laukaa
40950 Muurame
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.06.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti