Skip to main content

Rakennustyöntekijä tulevalle sesongille

Rakennustyöntekijä tulevan sesongin ajaksi Suomen Rakennelujitus Oy:lle

Suomen Rakennelujitus Oy on korjaus-, lujitus,- tiivistys- ja injektointitöihin erikoistunut yhtiö. Kotipaikka on Lappeenranta. Yhtiö on Suomen johtava työmailla valmistettavien itsetiivistyvien korjausbetonien kehittäjä ja toimittaja. Tarkempaa tietoa yhtiön toiminnasta saat: www.rakennelujitus.fi.

Suomen Rakennelujitus Oy hakee kauttamme rakennustyöntekijää ensisijaisesti kesän ajaksi, mahdollisesti myös pidempään työsuhteeseen. Yrityksessä työntekijät toimivat mm. betonirakenteiden korjaus-, injektointi-, siltakansien muotoiluvalutöissä, materiaalien pakkaamisessa, valmisteluissa ja materiaalin kuljetuksessa eri puolilla Suomea oleville työmaille.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä, hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja joustavuutta. Rakennuspuolen koulutus katsotaan eduksi. Työkokemuksen puute ei ole este, sillä työkohteissa on mahdollisuus perehtyä työn erityispiirteisiin työskentelyn ohessa ja kasvaa tehtävän mukana. Kesäkaudella on paljon matkatöitä, joten arkisin pitää olla valmius joustoon työajoissa. Reissutyö ajoittuu arkipäiville ja viikonloput ovat vapaat.

Voit olla jo rakennusalan ammattilainen tai vielä koulussa oleva tulevaisuuden tekijä. Esim. (Amk Rakennusmestari/insinööri/rakennusalan perustutkintoa suorittava opiskelija.

Työhön tarvitaan ajokortti sekä voimassa olevat työturva-, tieturva- ja tulityökortti. Ammattikortteja voidaan myös hankkia ennen työn alkua.

Työsuhteen kesto on sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa eezy.fi. Muistathan liittää hakemusprofiilillesi CV:n tai muun selvityksen työkokemuksestasi. Meille on erityisen tärkeää tietää osaamisestasi ja työkokemuksestasi työtehtävään.

Kontaktoimme hakijoita heti hakemusten saavuttua ja työsopimus tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimukseen mukaan keväällä 2024 ja työ on kokoaikainen päivätyö. 

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä soittamalla puh. 040 910 7428 / Ville Nilosaari tai lähettämällä sähköpostia [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennustyöntekijä tulevalle sesongille

Etelä-Karjala
Imatra
Lappeenranta
54710 Lemi
54500 Luumäki
59100 Parikkala
56800 Rautjärvi
56100 Ruokolahti
54800 Savitaipale
52830 Suomenniemi
54920 Taipalsaari
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.03.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti