Skip to main content

Raskaan kaluston mekaanikko

Onko sinulla kokemusta raskaan kaluston mekaanikkona ja etsit uusia haasteita urallasi? Kiinnostavatko sinua monipuoliset huolto- ja korjaustehtävät?

Asiakkaamme Timecap Oy on vuonna 1992 perustettu helsinkiläinen kuljetusyritys, jolla on laaja kalusto rakennusteollisuuden kuljetuksia varten. Timecap työllistää 60 henkilöä ja kuljettaa yli 60 auton kalustolla – Uudeltamaalta ympäri Suomen. Timecap panostaa palveluiden jatkuvaan kehitykseen. Tästä ovat esimerkkejä kuljetusjärjestelmien digitalisointi ja toimintatapojen kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa.

Timecap Oy huoltokorjaamo etsii huippuosaajia kasvavaan tiimiinsä! Yritys sijaitsee Sahanmäessä Hyvinkäällä, missä 5-6 hengen hyvin varustettu korjaamo kaipaa vahvistusta. Etsimme kokenutta ja motivoitunutta raskaan kaluston mekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Työpäiväsi koostuvat autojen sekä kappaletavaranosturien huolloista ja korjauksista. Tulet tekemään myös päällirakennetöitä, kuten kuormakorien ja nostureiden vaihtoja, sekä kuorma-autojen varusteluja. Huollettava kalusto koostuu lähes sadasta erilaisesta kuorma-autosta, kevyestä kuorma-autosta, perävaunusta, pyöräkoneesta ja trukista.

Odotamme sinulta teknisen alan perustutkintoa esimerkiksi auto-, konepaja-, sähkö- tai hydrauliikkapuolelta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä hakemaan työohjeita varaosaohjelmista tai verkosta. Työnluonteen vuoksi C/E-ajokortti on tärkeä työväline.

Työtä tehdään 1 vuorossa 80h/2vkoa. Timecap tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät edut sekä kannustavan työilmapiirin osaavien kollegoiden parissa.

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Emilia Järvinen
HR-konsultti
[email protected]

Jenna Lamppu
HR-Konsultti
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Raskaan kaluston mekaanikko

Uusimaa
Hyvinkää
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti