Skip to main content

Raskaankaluston asentaja

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme Kokkolan korjaamollemme ahkeraa ja omatoimista   

RASKAANKALUSTON ASENTAJAA  

Laaja konekantamme odottaa osaajaa, joka pystyy suorittamaan raskaan konekalustomme huollot ja korjaukset, sekä omaa halun kehittää omaa osaamistaan. Toivomme sinulta vahvaa mekaanista huolto- ja korjausosaamista. Ihan kaikkea ei tarvitse vielä osata, koska me Adolf Lahdella olemme kyllä valmiita kouluttamaan ja tukemaan kehittymistäsi!  

Työ vaatii liikkumista työkohteiden välillä Kokkolan satama- ja suurteollisuusalueella sekä erikseen sovittaessa eri toimipisteissämme muualla Suomessa, joten C-ajokortti on edellytys.  Joustavuus työaikojen suhteen sekä halu työskennellä vaihtelevissa olosuhteissa on edellytys työn suorittamisen kannalta. Lisäksi työturvallisuuden noudattaminen on erittäin tärkeää niin meille kuin asiakkaillemme, joten sinun tulee olla tottunut työskentelemään työturvallisuusmääräyksiä noudattaen. 

Voimme luvata, että nykyaikaisten ja tehokkaiden koneidemme parissa sinulla riittää haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä ratkottavaksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta voimakkaasti kasvavassa ja vakaassa yrityksessä, osana vastuullista ja vahvaa logistiikka-alan liiketoimintaryhmää. 

Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan vakuutukset sekä lounas-, virike, hieronta- ja polkupyöräedun.        

Olethan yhteydessä niin kerromme lisää! Kysymyksiisi vastaa Key Account Manager Janne Kuorikoski p. 050364 5257, [email protected] tai työnjohtaja Daniel Brännström p.  050 338 7568, [email protected]  

Yritykseemme ja konekantaamme voit tutustua Facebook sivuillamme tai osoitteessa www.adolflahti.fi  

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaasti muotoillun hakemuksesi palkkatoiveineen sivujemme kautta viimeistään 31.07.2024 mennessä. Halutessasi voit myös esittäytyä meille vastaamalla sivuilla olevaan videohaastattelukysymykseen!        

Yrityksestä:  

Oy Adolf Lahti Yxpila Ab kuuluu KWH Logistics liiketoimintaryhmään ja on menestynyt, kasvava ja monipuolinen teollisuuslogistiikkayritys, jolla on laaja noin 400 koneen konekanta. Yritys tarjoaa kilpailukykyisiä ja edistyksellisiä logistiikka- ja konepalveluratkaisuja teollisuudelle, satamaoperaattoreille ja kaupalle sekä raskaiden koneiden huolto- ja korjaamopalveluita. Toimimme 25 paikkakunnalla eri puolilla Suomea ja työllistämme tällä hetkellä yli 170 henkilöä. Liikevaihtomme oli (2023) noin 33 milj. euroa.  

Osana KWH Logistics liiketoimintaryhmää  KWH Logistics on Suomen johtavia ja nopeimmin kasvavia logistiikka-alan palveluntuottajia. Liikevaihtomme oli (2023) 146 milj. euroa ja työllistämme lähes 600 ammattilaista.    

KWH Logistics on kahdeksasta itsenäisesti toimivasta yhtiöstä muodostettu liiketoimintaryhmä, joka on osa KWH-yhtymää. KWH-yhtymä on suomalainen perheyritys, jonka palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 2 550 työntekijää ja liikevaihto on 611 milj. euroa. Tutustu meihin osoitteessa www.kwhlogistics.com  

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Raskaankaluston asentaja

Oy Adolf Lahti Yxpila Ab
Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.07.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Oy Adolf Lahti Yxpila Ab
Kokkola
Oy Adolf Lahti Yxpila Ab
Kärkölä
Oy Adolf Lahti Yxpila Ab
Seinäjoki
Wulff Works Oy
Seinäjoki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti