Skip to main content

Raskaskalustomekaanikoksi oppisopimuksella

Aloitamme yhteistyössä asiakkaamme TIP Group:n kanssa raskaankaluston mekaanikkojen oppisopimuskoulutuksen, jonka on tarkoitus alkaa rytmitetysti 2023 syksyn aikana. Tutkinto toteutetaan yhdessä KAO:n kanssa. Opiskelut suoritetaan pääasiallisesti työn ohessa, minkä lisäksi opiskelet muutaman päivän kuukaudessa lähiopetuksessa. Oppisopimuskoulutus tähtää viralliseen ammattitutkintoon ja sen sisältö räätälöidään sinulle osaamisesi ja aikaisemman kokemuksesi perusteella.

TIP Group tarjoaa huippuluokan huolto- ja korjauspalveluita Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa erikoistuneiden ja sertifioitujen ammattilaisten avulla. TIP Group:lla on vuosien kokemus perävaunujen kunnossapidosta, joten se pystyy tarjoamaan vankan perustan ja laajan asiantuntemuksen tarjoamilleen huolto- ja korjauspalveluille sekä muutostöille. TIP Group:lla on käytössä pitkälle vedetyt prosessit ja koulutetut teknikot, jotka suorittavat palvelun nopeasti suunnitelman mukaan tai hätätilanteissa. Sertifioidut mekaanikot tarjoavat erinomaisia huoltopalveluita, riippumatta siitä, suoritetaanko ne yhdessä TIP:n monista korjaamoista vai paikan päällä kasvavan huoltoauto kalustonsa avulla.

Työtehtävät tapahtuvat Kotkan toimipisteillä arkisin aamu- ja iltavuorossa. Päivittäinen työsi sisältää mm. nuppien ja perävaunujen määräaikaishuoltoja, korjaustehtäviä sekä kaluston muutostöitä. Opintojen edetessä sinulla on mahdollisuus perehtyä mm. vikadiagnostiikka järjestelmiin tai kouluttautua jarrutestaajaksi. Opintojen aikana voit siis vaikuttaa omaan uraan jo työsuhteen alussa.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa taustaa opintojen ja/tai työn parista esimerkiksi autonasennuksen tai maansiirtokoneiden parista. Katsomme eduksi liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustehtävistä sekä. Tutkinnon osat räätälöidään jokaisen valitun kohdalla yksilöllisesti, joten myös tekniikkaan liittyvistä harrastuksistasi on hyötyä.

Etsimme myös alan kokeneita ammattilaisia kasvavaan joukkoomme, jolloin et tarvitse oppisopimusta työsuhteen solmimiseen.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa teknistä koulutusta tai kokemusta
  • kokemus mekaniikasta ja/tai 12V/24V järjestelmistä
  • Hitsaus kokemusta lankakoneella (MIG) mustalle ja alumiinille.
  • Halua kehittyä ja oppia uutta
  • Sujuvaa  suomen kielen taitoa sekä kohtuullista englannin kielen kirjallista osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua ja rakentaa uraa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on voit kehittää omaa ammattitaitoasi mm. merkkikohtaisilla koulutuksilla ja kansainvälisillä kilpailuilla, jotka järjestetään mekaanikoille vuosittain. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä edut, kuten liikuntaseteleitä, ja kattavan työterveyshuollon.

Hae mukaan koulutukseen pikaisesti, sillä täytämme paikkoja jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi mihin toimipisteelle haet. Lisätietoa tehtävästä antaa Baronalta [email protected]

Hae paikkaa viimeistään 30.09.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Tip Trailer Services Finland Ab

TIP on johtava kalustopalveluiden tarjoaja. Olemme asiantuntijoita, joilla on vuosien kokemus kaikkien asiakkaiden vaatimien palveluiden toimittamisesta koskien perävaunujen, säiliöautojen tai muun tyyppisen kaluston käyttöiän aikana vaadittavia palveluja, joten pystymme täyttämään asiakkaan kaikki kalustotarpeet yhdessä paikassa. Pääkonttorimme sijaitsee Amsterdamissa, ja palvelemme asiakkaitamme 92 paikassa yli 17 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Raskaskalustomekaanikoksi oppisopimuksella

Tip Trailer Services Finland Ab
Kotka
Hamina
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti