Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Raskaskoneasentaja

Haemme asiakkaallemme raskaskoneasentajaa. Tehtävänkuvaan kuuluu raskaskoneasentajan monipuoliset tehtävät joissa korjaat yrityksen kalustoa. Eduksi katsomme taidon ajaa työkoneita. Mikäli sinulta löytyy raskaskoneasentajan koulutus ja/tai omaat työkokemusta alalta sekä omaat ongelmanratkaisutaidot, niin pistä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti tulemaan. Työntekijä palkataan heti, kun oikeanlainen työntekijä löytyy.

Työn voi tehdä arkipäivisin tai esim. viikko töitä ja viikko vapaata periaatteella. Työntekijälle järjestetään tarvittaessa majoitus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Pääkkönen 050 444 4467

Nordrec on vuonna 2022 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä Nordrecilaisilla on vankka kokemus rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta sekä yrittäjyydestä. Emme harrasta turhia korulauseita, vaan puhumme asioista suoraan, toimimme joustavasti, läpinäkyvästi ja luotettavasti. Haluamme kasvaa ja menestyä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa yhdessä. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita ympäri Suomen, jonka lisäksi työmahdollisuuksia löytyy projekteissa EU-maissa ja Norjassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti