Skip to main content

Raskaskoneasentaja Ouluun

Raskaskoneasentaja Ouluun

TYÖTEHTÄVÄT

Etsimme asiakkaallemme raskaskoneasentajaa Ouluun. Työskentely tapahtuu asiakkaamme tiloissa Oulussa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ on pääsääntöisesti arkeen sijoittuvaa päivätyötä, jota tehdään klo 7-15.30.

Raskaskoneasentajana pääset työskentelemään monipuolisissa ja haastavissa työtehtävissä torninostureiden parissa. Työnkuvaasi voi sisältyä muun korjaus ja asennustöitä. Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työsuhde alkaa heti. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME
- Kunnolliset työvarusteet
- Avaimet ammattitaidon kehittämiseen
- Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa
- Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME
Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan koulutus lasketaan sinulle eduiksi, mutta tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat reipas asenne ja innostunut työskentelyote.

OTA YHTEYTTÄ
Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Paikka täytetään heti sopian henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi nopeasti alla olevan linkin kautta! Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-konsultti Jennille p. 040 8447175

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ
Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön, toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä
paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.
Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita, intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jenni Gonzalez Myllylä, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Raskaskoneasentaja Ouluun

Sihti
Oulu
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti