Skip to main content

Raskaskoneasentajia Joensuuhun

Tarjolla kokoaikainen ja monipuolinen työ ammattitaitoiselle raskaskoneasentajalle Joensuussa, lue lisää ja hae!

Oletko fyysisestä työstä nauttiva henkilö, joka kaipaa monipuolisuutta ja vaihtelevuutta työpäiviin? Jos vastasit kyllä, ja sinulta löytyy jo aikasempaa kokemusta raskaan kaluston korjaustoiminnasta, jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia RASKASKONEASENTAJIA Joensuuhun. Tulevassa työssäsi pääset työskentelemään linja-autojen huoltojen sekä korjauksien parissa asiakkaamme omalla korjaamolla. Kalusto koostuu pääosin Scanian ja Volvon linja-autoista. Sinua odottaa kokoaikainen päivätyö, ja monipuoliset työtehtävät, jotka tuovat päiviisi vaihtelua! Työssäsi onnistumista tukee osaavan huoltotiimin tuki sekä huippuluokan diagnostiikkatyökalut.

Työn aloitus on sovittavissa, työhön sovelletaan AKT:n huoltokorjaamoiden työehtosopimusta, ja palkka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan. Alkuun 6 kk määräaikainen työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, minkä jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omaksi työntekijäksi.

Työssäsi menestyäksesi sinulta tulee löytyä aikaisempaa kokemusta raskaan kaluston korjaustoiminnasta sekä C-luokan ajokortti, D-luokka katsotaan eduksesi. Etsimämme henkilö on ennen kaikkea motivoitunut, oma-aloitteisesti työhön tarttuva ja järjestelmällinen tekijätyyppi, jolla on halua kehittyä työssään. Mikäli sinulta löytyy ennestään linja-autojen tuntemusta, hyvät IT-taidot ja/tai kokemusta sähkö-, väylä- ja ilmastointitöistä, on se suuri etu.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi työ, missä pääset kehittämään osaamistasi entisestään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Korhonen, 050 354 5619, [email protected]

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Raskaskoneasentajia Joensuuhun

Joensuu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti