Skip to main content

Raskaskoneasentajia Kotkaan

Ovatko mielenkiinnon kohteesi huollettavat koneet öljysin käsin? Meillä voit tehdä harrastuksesta myös työn, jatka lukemista ja hae jo heti tänään!

Haemme asiakkaillemme RASKAANKONEEN ASENTAJIA Kotkan alueelle pitkäaikaisiin työsuhteisiin!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset raskaankaluston huolto- ja korjaustehtävät. Huollettavat koneet ovat lähinnä pyöräkuormaajia ja kaivinkoneita, mutta mukaan mahtuu myös muita kulkuneuvoja. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus raskaankaluston huolto- ja korjaustöistä, mutta kokemustakin arvokkaampaa on rautainen asenne!

Tarjoamme työn, jossa saat kilpailukykyisen palkan, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi! Sinulle tehdään alkuun määräaikainen työsopimus Amikolle, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi ja mahdollinen CV kotisivujemme www.amiko.fi kautta. Haastattelemme jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!
Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Kristiine p.050 371 2586 tai [email protected]

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Raskaskoneasentajia Kotkaan

Hamina
Kotka
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti