Skip to main content

Ratahankkeiden projekti-insinööri

Ramboll on uudessa strategiassaan asettanut tavoitteekseen olla kestävässä kehityksessä johtava kansainvälinen toimija, joka auttaa asiakkaitaan ja yhteiskuntaa siirtymään kohti kestävää tulevaisuutta. Tarvitsemme osaavia asiantuntijoita ratkaisemaan näitä haasteita. Oletko sinä meidän uusi projekti - insinööri Tampereella?

Uusi tiimisi ja tehtäväsi

Uutena infrahankkeiden projekti-insinöörinä olet osa valtakunnallisesti noin 100 hengen Länsi- ja Pohjois-Suomen infraprojektinjohdon tiimiä ja tulisit työskentelemään Tampereella. Toivomme sinun tuovan mukanasi ratahankkeiden osaamista. Toimimme useissa erilaisissa ja eri kokoisissa hankkeissa, ja isoin asiakkaamme on Väylävirasto. Työmme on pääsääntöisesti tiimityötä, mutta osin myös hyvin itsenäistä.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

 • Tehtäviisi kuuluvat asiakkaamme erilaisten ja eri kokoisten uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeiden projekti-insinöörin tehtävät yhteistyössä muun projektiryhmän kanssa. Toimimme ratahankkeiden rakennuttamistehtävissä tilaajan edunvalvojana, joten vastaat osalta projektiin liittyvistä asiantuntija - ja valvonta tehtävistä sekä vastaat osaltasi siitä, että hankkeet valmistuvat sovittujen tavoitteiden mukaisesti.
 • Osallistut myynti-, markkinointi- ja tarjoustoimintaan yhdessä yksikön päällikön sekä muun henkilöstön kanssa.
 • Osallistut ratahankkeissa myös muiden projektitehtävien suorittamiseen

Tulet työskentelemään Tampereen toimistolla.

Tietoja sinusta

Avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta:

 • Odotamme sinulta soveltuvaa teknisen alan koulutusta.
 • arvostamme erityisesti muutaman vuoden kokemusta tie- ja rautatiehankkeiden parissa.
 • luontevaa toimimista asiakasrajapinnassa, omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
 • innostunutta ja oma-aloitteista otetta työntekoon, haluat kehittyä edelleen sekä taitoa työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä
 • Projektiluontoinen työskentely sopii sinulle ja oman roolisi lisäksi otat vastuuta myös kokonaisuuksista
 • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Ratatöihin liittyvät pätevyydet katsotaan eduksi
 • kokemusta Väyläviraston järjestelmistä (mm. Sampo, Sopuli, asianhallinta, Alfresco, Velho)
 • Väyläviraston rakennuttamismenettelyjen osaaminen (mm. tarjouspyyntöjen, hankintapäätösten, tilausten, sopimusten valmistelu) katsotaan eduksi
 • Hallitset yleisimmät toimisto ohjelmistot (Office)
 • Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Mitä tarjoamme sinulle

 • mielenkiintoisia ratarakentamisen projekteja  
 • Laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen
 • Sinua tukevat esihenkilöt, joita ohjaavat johtamisen periaatteemme
 • Aidon mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi kautta
 • Ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
 • Joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden hybridityöhön suurimmassa osassa työtehtävistämme
 • Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan

Työskentele kestävän kehityksen ytimessä

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien. Vahvuutemme on ihmisissämme. Työskentelykulttuurimme on avoin ja utelias, ja haemme jatkuvasti tuoreita ja innovatiivisia näkökulmia. Kunnioitamme monimuotoisuutta sen kaikissa muodoissa, ja vaalimme työympäristöä, jossa kaikki voivat kukoistaa.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 18 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ihmiset ja luonto kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Yhdenvertaisten mahdollisuuksien työnantaja

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Erilaiset kokemustaustat ja näkökulmat ovat oleellisia, kun luodaan aidosti kestäviä yhteiskuntia. Toivotamme tervetulleeksi kaikkien ehdokkaiden hakemukset esimerkiksi iästä, kansalaisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä, mahdollisesta raskaudesta tai vanhemmuudesta, rodusta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolen määrittelystä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Ota yhteyttä rekrytointitiimiimme, jos haluat keskustella mistä tahansa järjestelyistä, joita saatat tarvita hakuprosessin aikana.

Kuinka hakea tehtävään

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Tarkentaisithan ansioluetteloon hankereferenssien osalta myös laajuustiedot sekä roolisi niissä. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 27.7.2024.

Haastattelemme mahdollisuuksien mukaan hakijoita myös hakuaikana ja positio täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Yksikön päällikkö Sari Koskinen p. 040-519 7852

 

 #rambollcm

Ramboll Finland vaikuttavuus

Ramboll Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Ramboll Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Ramboll Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Ramboll Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ratahankkeiden projekti-insinööri

Tampere
Hybridityö

Julkaistu 12.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti