Skip to main content

Ratasuunnittelijoita sekä ratasuunnittelun projekti- ja suunnittelupäällikköä

Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.

Haemme nyt uuteen perustettavaan yksikköön
Ratasuunnittelijoita sekä ratasuunnittelun projekti- ja suunnittelupäällikköä

Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa ja kestävämpää huomista! Etsimme osaajia kasvavaan joukkoomme uuteen ratasuunnitteluyksikköömme ratkaisemaan haasteita kiinnostavissa projekteissa, vahvasti kasvavassa ja kehityshaluisessa työyhteisössä.

Ratasuunnitteluyksikössä työskentelet ratahankkeiden suunnittelutehtävissä vaihtelevissa projekteissa ja toimeksiannoissa aina esisuunnittelusta toteutussuunnitteluun. Tehtäviisi kuuluvat rautateihin liittyvät suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa, Tampereella tai Espoossa. Myös työskentely muilla A-Insinöörien paikkakunnilla on mahdollista.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua kehittyä asiantuntijana. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta tiimityöasennetta unohtamatta sekä kykyä pitää projektin langat käsissäsi. Edellytämme että sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus erilaisten rata- tai raitiotiesuunnittelun projektien parista sekä tehtävään soveltuva AMK- tai yliopistotasoinen tutkinto. Arvostamme palvelu- ja kehityshenkistä asennetta ja vahvaa ammatillista osaamista. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Ratasuunnittelussa vaikutat tulevaisuuden liikenneratkaisuihin ja koko ympäröivään yhteiskuntaan. Täällä sinulla on mahdollisuus jättää oma jälkesi kestävästi toteutettavaan infraan. Meillä pääset mukaan luomaan uutta kannustavassa sekä välittävässä ilmapiirissä!

Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Tarjoamme henkilöstöstä huolehtivan ilmapiirin, kehitysmyönteisen yritysympäristön, kilpailukykyiset edut sekä kattavat ja monipuoliset jatkokoulutukset. Saat työllesi kollegojen tuen kaikilla suunnittelun osa-alueilla, käyttöösi alan parhaan työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan. Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.

Kiinnostuitko?
Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 6.8.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura .

Lisätietoja tehtävistä sinulle antaa:
Toimialajohtaja Vesa Järvinen puh. 040 652 9898.  

 

A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi

A-Insinöörit vaikuttavuus

A-Insinöörit synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

A-Insinöörit synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for A-Insinöörit

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko A-Insinöörit Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ratasuunnittelijoita sekä ratasuunnittelun projekti- ja suunnittelupäällikköä

Tampere
Espoo
Oulu
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
130 milj €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti