Skip to main content

Ratasuunnittelun projektipäällikkö

Ramboll on uudessa strategiassaan asettanut tavoitteekseen olla kestävässä kehityksessä johtava kansainvälinen toimija, joka auttaa asiakkaitaan ja yhteiskuntaa siirtymään kohti kestävää tulevaisuutta. Oletko sinä uusi projektipäällikkömme ratasuunnittelun organisaatioon Espoossa, Oulussa tai muilla aluetoimistopaikkakunnillamme suomessa?

Uusi tehtäväsi ja tiimisi

Projektipäällikkönä olet osa huipputiimiä ja pääset tekemään yhteistyötä myös muiden toimipisteiden sekä eri toimialojen osaajiemme kanssa. Tulet olemaan mukana monipuolisissa projekteissamme, jotka vaihtelevat pienemmistä selvitystöistä alan suurimpiin monialahankkeisiin.

Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja vaikuttamaan työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

 • ratasuunnitteluhankkeiden projektipäällikön tehtävät
 • teknisten ratkaisujen laatiminen ja niiden ohjaaminen
 • vastaat osaltasi hankkeiden tarjous- ja myyntitoiminnasta
 • vastaat hankkeissa osakokonaisuuksista sekä osaltasi yhteydenpidosta muihin osapuoliin

Projektipäällikkönä vastaat rakennesuunnitteluhankkeiden johtamisesta, koordinoimisesta ja palveluidemme korkealaatuisesta toteutuksesta asiakkaillemme. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa teknisten ratkaisujen laatiminen ja niistä päättäminen, aikataulujen ja talouden hallinta, suunnitteluryhmän johtaminen sekä yhteydenpito hankkeen muihin osapuoliin. Lähiesihenkilösi ja kollegasi ovat tukenasi sekä myös koko Rambollin laaja asiantuntijoiden ja kehityksen organisaatio. Tehtävän sisältöaluetta ja painopistettä tarkennetaan yhdessä kokemuksesi ja omien tavoitteittesi perusteella.

Tietoja sinusta

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Avoimen tehtävän osalta arvostamme ja odotamme sinulta:

 • koulutukseltasi olet insinööri (RI, AMK), YAMK tai DI
 • useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • hyviä tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöisyyttä ja myyntihenkistä asennetta
 • sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista

Mitä tarjoamme sinulle

 • Laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen
 • Sinua tukevat esihenkilöt, joita ohjaavat johtamisen periaatteemme
 • Aidon mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi kautta
 • Ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
 • Joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden hybridityöhön suurimmassa osassa työtehtävistämme
 • Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan

Työskentele kestävän kehityksen ytimessä

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien. Vahvuutemme on ihmisissämme. Työskentelykulttuurimme on avoin ja utelias, ja haemme jatkuvasti tuoreita ja innovatiivisia näkökulmia. Kunnioitamme monimuotoisuutta sen kaikissa muodoissa, ja vaalimme työympäristöä, jossa kaikki voivat kukoistaa.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 18 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ihmiset ja luonto kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Yhdenvertaisten mahdollisuuksien työnantaja

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Erilaiset kokemustaustat ja näkökulmat ovat oleellisia, kun luodaan aidosti kestäviä yhteiskuntia. Toivotamme tervetulleeksi kaikkien ehdokkaiden hakemukset esimerkiksi iästä, kansalaisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä, mahdollisesta raskaudesta tai vanhemmuudesta, rodusta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolen määrittelystä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Ota yhteyttä rekrytointitiimiimme, jos haluat keskustella mistä tahansa järjestelyistä, joita saatat tarvita hakuprosessin aikana.

Oletko valmis liittymään joukkoomme?

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si ja kerro miksi olisit sopiva tehtävään. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 18.08.2024. Olemme valmiita keskustelemaan kanssasi tehtävästä ja tekemään päätöksiä nopeasti myös hakuajan ollessa käynnissä, jos tämä sopii sinulle hakijana.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antavat mielellään, Lotta-Maija Salmelin p. 0400 941403 Espoo ja Toni Joensuu p. 0405158323 Oulu

Ramboll Finland vaikuttavuus

Ramboll Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Ramboll Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Ramboll Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Ramboll Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti