Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rautakaupan työntekijöitä, K-Rauta Kemijärvi

K-Rauta Kemijärvi kuuluu suomalaisen Keskon kansainväliseen rautakauppaketjuun ja on myös osa K-Ryhmää. K-Raudan avulias henkilökunta auttaa asiakkaitaan kodin kunnostamiseen liittyvissä asioissa laajalla tuotevalikoimallaan ja ammattitaitoisella palvelullaan. Lue lisää: https://www.k-rauta.fi/myymalat/kemijarvi

Etsimme Kemijärven K-Rautaan reippaita myyjiä määräaikaisiin työsuhteisiin työkalu-, puutarha- ja noutopihaosastoille. Työtehtäviisi kuuluvat myynnin ja asiakaspalvelun työtehtävät sekä noutopihalla myös varaston työtehtävät.

K-Raudassa asiakkaalle annetaan henkilökohtaista palvelua kaikessa kodin kunnostamisen ja remontoinnin tarpeissa. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet vastuuntuntoinen ja teet työtäsi positiivisella asenteella.

Työtunteja on tarjolla 37,5 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikoihin arkisin ja viikonloppuisin. Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta. Työ on itsenäistä ja vahvasti hyvään asiakaspalveluun painottuvaa. Työsuhde alkaa huhti-toukokuussa ja päättyy elo-syyskuussa sopimuksen mukaan. 

Edellytämme:

- Vähintään 18 vuoden ikää

- Erinomaisia asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja

- Mahdollisuutta työskentelyyn myymälän aukioloaikojen mukaisesti

Tarjoamme:

- Mielenkiintoisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa

- Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja työyhteisön täyden tuen

- Mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen

- Määräaikaisen työsuhteen kesän ajaksi

- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja löytää oma urapolkusi kaupan alalta

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.
Hae tehtävää osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi ja koulutuksestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan hae jo tänään! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rautakaupan työntekijöitä, K-Rauta Kemijärvi

98100 Kemijärvi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti