Skip to main content

Ravintola-alan ammattilaisia Careliaan

Laumaannu kanssamme
Juhuu Joensuu! Oletko etsimämme kokki, ravintolatyöntekijä, kassatarjoilija tai kahvilatyöntekijä?  

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity joukkoon, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

  • Opiskelijaravintola Carelia, Yliopistokatu 4, 80100 Joensuu
  • Kaikki työsuhteet ovat vakituisia
  • Pääsääntöinen työaika arkisin ja lauantaisin klo 6–19 välillä
  • Työ alkaa 2.9.2024

Meidän laumamme tarjoaa elämyksiä päivittäin hyvän ruoan ja palvelun parissa

Liity mukaan Carelian huippulaumaan, jossa yhteistyö on keskiössä. Porukkamme koostuu 20 ammattilaisesta, joukossa leipureita, ravintolatyöntekijöitä, kokkeja, kassatarjoilijoita, vuoropäällikkö sekä keittiömestari. Toimimme Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella, jossa pääasialliset asiakkaamme ovat opiskelijoita ja UEF:n henkilökuntaa. Ottaisimme mielellämme asiakaslähtöisen persoonasi osaksi meidän viihtyisää ja monipuolista työympäristöämme.

Haemme kokkia Carelian pääkeittiöön osaksi neljän hengen kokkitiimiä. Päätehtävänne on lounasruuan valmistaminen jopa 2000 nälkäiselle ruokailijalle päivittäin. Toivomme sinulla olevan alan koulutus sekä työkokemusta, eduksi lasketaan erityisruokavalio- sekä edustusosaaminen. Työtehtävä on kokoaikainen 37,5 h/vko.

Kahvilatyöntekijänä vastaat Metrian kahvilasta sekä Wicked Rabbit - kasvisruokabuffan hoidosta, joihin ruokatuotteet pääsääntöisesti tulevat valmiina. Toimit tiivissä yhteistyössä Wicked Rabbit -kokin kanssa vastaten myös kahvituksista ja asiakaspalvelusta itsenäisesti. Työaikasi on klo 7–15. Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja alan työkokemusta, alan koulutus katsotaan eduksesi. Oikea asenne on kuitenkin kaikista tärkein. Nautit asiakaspalvelusta ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Tehtävässä tarvitset hygieniapassia, suomen kielen taitoa ja palveluenglantia. Työtehtävä on osa-aikainen 90 h/3 vko.

Kassatarjoilijana työskentelet kassalla sekä huolehdit yleisemmin asiakaspalvelusta, kokous- ja edustustarjoiluista. Päivittäinen tärkeä tehtäväsi on huolehtia opiskelijalounaan sujumisesta. Odotamme sinulta alan koulutusta ja tervettä kunnianhimoa oppia uutta. Eduksesi katsotaan mahdollinen työkokemus. Arvostamme erityisesti halua kehittää omaa osaamistasi ja kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Työtehtävä on osa-aikainen 90 h/3 vko.

Ravintolatyöntekijänä olet keittiömme moniosaaja ja vastuullasi on lounaan lisäkesalaattien valmistaminen ja salin työtehtäviä kuten esimerkiksi linjaston täydentämistä ja kassatyöskentelyä. Lisäksi osallistut keittiön muihin työtehtäviin osaamisesi mukaan. Toivomme sinulta alan työkokemusta ja halua oppia uutta. Työssäsi tarvitset hygieniapassia sekä suomen kielen taitoa. Työtehtävä on osa-aikainen 90 h/3 vko.

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi ja koko laumasi varmistavat, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Tee laumasta kokoaan suurempi ja liity joukkoomme

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.7.2024. Huomaathan, että sovimme haastatteluista myös ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti