Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ravintolapäällikkö, Alto Mare & Pub Uunilintu

Alto Mare on 1984 perustettu perinteikäs raahelainen pizzeria, joka tarjoaa laadukasta ruokaa ja tunnelmaa rennolla ja osaavalla palvelulla höystettynä. Alto Mare sai kylkeensä tyylikkään brittihenkisen Pub Uunilinnun vuoden 2018 lopussa. Asiakaspaikkoja on pizzerian puolella 50 ja pubissa 100. Kahden ravintolan kokonaisuus on vakiinnuttanut paikkansa raahelaisten ja alueen matkailijoiden sydämissä. Uunilintu toimii raahelaisten olohuoneena ja rentona illanviettopaikkana. Laajan olutvalikoiman ja taidolla tehtyjen drinkkien sekä ruoka-annosten lisäksi pubissa tarjoillaan livemusiikkia ja muita tapahtumia viikonloppuisin.

Etsimme Alto Marelle ja Pub Uunilinnulle RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan ravintoloiden päivittäisestä toiminnasta ja sen kehittämisestä.

Ravintolapäällikön tärkeässä roolissa osaamisesi ja ammattitaitosi välittyy paitsi tiskin toiselle puolelle, myös tiimillesi, jota pääset luotsaamaan omalla esimerkilläsi.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat muun muassa:

  • Ravintolatoiminnan ja palvelutarjonnan ideointi ja kehittäminen yhdessä yrittäjän kanssa
  • Henkilökunnan ohjaus ja esihenkilötyö
  • Työvuorosuunnittelu
  • Tilaukset ja varastonhallinta
  • Ravintolatyöskentely

Sinun tärkeimmät ominaisuutesi ovat innostuneisuus ja vahva kunnianhimo viedä toimintaa eteenpäin. Luovuuttasi ei tukahduteta, vaan ideointiin kannustetaan ja hulluimmatkin ehdotukset huomioidaan. Hyvä asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja sinulla on ymmärrys liiketoiminnasta.

Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta, joka ei hyydy hurjimmassakaan perjantai-illan kiireessä. Pystyt kommunikoimaan suomen lisäksi englannin kielellä. Aiempi kokemus ravintola-alalta on sinulle eduksi, samoin markkinointiosaaminen ja taito hyödyntää sosiaalisen median kanavia markkinoinnin välineenä.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, työajat ovat iltapainotteiset. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Voisiko tässä olla sinun työurasi seuraava askel? Jos ravintolapäällikkö sisälläsi heräsi, jätä hakemus linkin kautta!

Rekrytoinnista vastaa Go On Raahe ja lisätietoja voi tiedustella HR-asiantuntija Heidi Leppäkarilta: 045 261 4955, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti