Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Grillityöntekijä

”Tervetuloa yli 60 vuotta asiakkaita palvelleelle Pullokiskalle. Legendaarinen kioskimme sijaitsee Vanhan lahdentien varrella Mäntsälän ja Järvenpään rajalla.

Valikoimamme koostuu vitriinituotteista, kuten sämpylöistä ja pasteijoista, alusta asti itseleivotuista herkuista, sekä herkullisista grilliannoksista. Lounasbuffet on tyyliltään kotiruokamainen ja se sisältää laajan salaattipöydän, lämpimän ruoan, keiton sekä jälkiruoan.”

 

Haemme nyt asiakkaallemme Pullokiskalle, Haarajoelle

GRILLITYÖNTEKIJÖITÄ

vakituisiin työsuhteisiin.

Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, grilli- ja vitriinituotteiden valmistaminen sekä muut yleiset ravintolan tehtävät.

Toivomme hakijalta ravintola-alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta grilli- tai lounasruokien valmistuksesta, sekä reipasta asiakaspalvelu asennetta ja itsenäistä työotetta.

Työtä on tarjolla joko koko- tai osa-aikaisesti. Työvuorot arkisin klo 05-19 välisenä aikana, joko aamu -tai iltavuorossa sopimuksen ja tilanteesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten www.go-on.fi sivujen kautta – aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Grillityöntekijä

Järvenpää
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 10.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti