Ravintolatyöntekijöitä kesäsesonkiin !
Haemme kesäsesonkiin 2023 asiakkaallemme Prodine Oy:lle tekijöitä erilaisiin ravintolan tehtäviin Ouluun.
Prodine Oy:n ravintolat käsittää kaksi eri kokonaisuutta.
Bakery & Bistro palvelee leirintäalueen porteilla asiakkaita kesä- aamiaisen, lounaan sekä huippu kondiittorin herkkujen kera.
Ravintola Nallikari palvelee rannassa monipuolisesti jossa voit lounastaa kauniissa miljöössä, unohtamatta maistuvaa ala carte listaa.
Mikäli suuntaudut tarjoilijan työhön salin/ kahvilan puolelle, niin sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa tehtävissä ala carten, bistron sekä rantaravintolan pisteissä.
Kokkina pääset hoitamaan lounaspöytää, sekä nostelemaan kesälistalta herkkuja tilausten mukaan, unohtamatta yksityistilaisuuksia.
Etsimme myös blokkareita joiden tehtävänä on pitää paikat siisteinä. Toimenkuva on olla salilla tarjoilijoiden tukena ja auttaa keittiöllä tarpeen tullen.
Mainitse hakemuksessasi toiveesi työajan/tehtävän suhteen, koska palkkaamme tekijöitä kokoaikaisiin sekä osa-aikaisiin tehtäviin.
Hae mukaan olit sitten vasta-alkaja tai kokenut tekijä!
Hakijoilta toivomme
-hygieniapassia
-anniskelupassia (salin puoli)
-reipasta asennetta sekä palvelualttiutta
-kielitaitoa ( suomi, englanti )
https://ravintolanallikari.fi/en/
https://nallikaribb.fi/en/
Hae tähän tehtävään jättämällä hakemus osoitteessa www.adecco.fi.
Muista liittää hakemukseen CV. Jos haluat kuulla tehtävistä lisää, soita Adeccon Tomille p. 050 444 4481 tai [email protected].
Lisätietoja tehtävästä antaa: Tomi Karjalainen, [email protected]