Skip to main content

Ravintolatyöntekijä, keikkatyö, Satakunnan alue

Ravintolatyöntekijänä työskentelet ravintolan tarjoilussa, kassalla tai esimerkiksi keittiössä keittiöapulaisena tai tiskarina. Tarjoilun ja kassan puolella työsi sisältään runsaasti asiakaspalvelutehtäviä ja vaatii ripeyttä ja tarkkuutta. Tarjoilu voi olla à la carte carte-tarjoilua tai työskentelyä lounasbuffetin parissa. Keittiön puolella työskennellessä valttia ovat hyvät tiimitaidot ja reipas asenne. Töitä tehdään osa-aikaisesti keikkatöinä ja työvuorot sijoittuvat viikon kaikille päiville ravintoloiden aukiolojen mukaan.

Ravintolatyöntekijänä tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
- työskentely ravintolan salin tai keittiön puolella
- asiakaspalvelu salin puolella tai avustavat tehtävät keittiön puolella

Ravintolatyöntekijänä työskentelet määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja sopimustyyppi on keikkatyösopimus.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisessa työsuhteessa esimerkiksi opintojen ohella tai tehdä töitä joustavasti kakkostyönä. Keikkatyöntekijänä pääset itse valitsemaan, milloin sinulle sopii parhaiten työskennellä. Samalla saat lisää kokemusta työskentelystä ravintolassa. Palkkaa tehtävästä maksetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisesti, esimerkiksi ensimmäisen vuoden työntekijän palkka eri tehtävissä ja kohteissa vaihtelee 11,16 - 12,77 eur / h välillä.

- mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta ravintola-alalla
- lisäansioita päätyön tai opiskelujen ohelle
- työajat, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla tuli olla reipas asenne ja hyvät tiimityötaidot. Nautit siitä, että ajoittain työssä voi olla kiirettä ja pystyt toimimaan ripeästi ja huolellisesti myös paineen alla. Osaat kommunikoida hyvin suomen kielellä. Mahdollinen muu kielitaito, kuten englanti on eduksesi. Salin puolella työskennellessä sinulla tulisi olla myös erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Aiempi kokemus ravintolan tehtävistä, hygieniapassi sekä anniskelupassi katsotaan eduksesi.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- reipas asenne ja hyvät tiimityötaidot
- kyky työskennellä tehokkaasti myös paineen alla
- hyvä suomen kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksesi

YRITYKSESTÄ
Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 29.02.2024 mennessä Adecco nettisivujen kautta. Jos sinulla on kysyttävää tehtävän hakemiseen liittyen, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Sini Tuomisalo, Adecco 040-664 1447

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Ravintolatyöntekijä, tarjoilija, tiskari, keittiöapulainen, à la carte, lounasravintola, ravintola-ala, keikkatyö, Rauma, Adecco

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sini Tuomisalo, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijä, keikkatyö, Satakunnan alue

Adecco
Rauma
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 27.11.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti