Skip to main content

Ravintolatyöntekijä Ouluun

Meille compassilaisille rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus on tekemisen ydin!  

 Ravintolatyöntekijä Oulun normaalikoulu Koskelan ala-asteelle

Liity mukavaan joukkoomme, kun haemme tiimiimme työntekijää  

  • Koskelan ala-aste, Tullimiehentie 8, 90560 Oulu
  • Työsuhteen muoto on vakituinen ja osa-aikainen 20h/vko
  • Työaika on arkisin klo 9.30-14.00
  • Työ alkaa elokuussa sopimuksen mukaan

Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa 

Tarjoilemme lounaan noin 300 lapselle ja henkilökunnalle. Tule mukaan nuorekkaaseen ja rentoon työporukkaan. Meillä on kiva tehdä töitä yhdessä. Työyhteisömme on savuton.

Laatu on intohimona työroolissasi

Ravintolatyöntekijänä työtehtäväsi ovat ruokien esille laitto, pienille lapsille ruoan annostelu, yleisen siisteyden ylläpito ja astiahuolto. Työtehtävät sisältävät myös vähän kassan käyttöä. Osallistut myös joustavasti muihin ravintolamme työtehtäviin.

Olet meille tärkeä - vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme

Saat olla oma itsesi. Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti. Toimimme vastuullisesti ja pidämme huolta turvallisuudestasi. Tarjoamme sinulle mm. työvaatteet ja työkengät, Elixian verkkotreenipalvelun, ePassi -edun, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme myös työntekijöidemme onnistumisia ja merkkipäiviä.

Etsimme Can Do -asennetta!

Etsimme oma-aloitteista ja työstä innostuvaa ravintolatyöntekijää. Sivulla voi olla alan koulutusta ja työkokemusta, mutta asenne on kuitenkin kaikista tärkein. Työskentelet sujuvasti lasten kanssa. 

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä palvelukokemuksia.  

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2023. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä.

Compass Group on Suomen johtava ruoka- ja monipalveluiden tarjoaja. Toimimme useilla liiketoiminta-alueilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Lue meistä lisää: www.compass-group.fi  

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti