Skip to main content

Ravintolatyöntekijä Ouluun opiskelijaravintola Kotkantien kampukseen

Laumaannu kanssamme

Huhuu Oulu! Laumamme kaipaa reipasta ravintolatyöntekijää.

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

Työn tiedot:

Meidän laumamme tarjoaa elämyksiä päivittäin hyvän ruoan parissa

Tervetuloa, astu sisään ja liity iloiseen 7 hengen laumaamme, kun haemme ravintolatyöntekijää. Opiskelijaravintola Kotkanpoika tarjoaa asiakkaillemme lounasruokailu- ja kahvilatoiminnat nykyaikaisissa sekä viihtyisissä tiloissa. Asiakkaita ravintolassa käy päivittäin noin 1000. Lisäksi huolehdimme asiakkaidemme maittavista kokous- ja edustustarjoiluista.

Työskentelet ravintolassamme Compass Groupin sisäisen resursointipalvelun Kispon kautta. Pääsääntöinen työskentelypaikkasi on siis ravintola Kotkantien kampus, mutta erityisesti koulujen loma-aikoina voit työskennellä myös yrityksen muissa ravintoloissa/toimipaikoissa. Työ on tarvittaessa työhön kutsuttava ja työvuorot vaihtelevat toimipaikan ja tehtävän mukaisesti.

Laumasi odottaa sinua

Ravintolatyöntekijänä olet monessa mukana. Työtehtäviin kuuluu mm. lounasleivän leipomista, salaattien valmistamista, linjaston täyttöä, keittiön avustavia tehtäviä, omavalvontaa ja astiahuoltoa. Osallistut myös tarvittaessa ravintolan muihin töihin aina tarpeen mukaan.

Odotamme hakijoilta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta palvella asiakkaita. Olet työssäsi siisti ja huolellinen ja tartut mielelläsi kaikkiin työtehtäviin. Aikaisempi kokemus ja/tai koulutus keittiötyöstä katsotaan sinulle eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin reipas ja oppimishaluinen asenne. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassia ja suomen kielen taitoa.

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi ja koko työtiimisi varmistaa, että saat hyvän perehdytyksen ja että onnistut työssäsi.

Tule siis  meille töihin! Meillä on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja saat hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa urallasi eteenpäin.

Tee laumasta kokoaan suurempi

Hae mukaan viimeistään 28.7.2024. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-14 ravintolapäällikkö Marika Penttilä, 050-4670556

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti