Skip to main content

Ravintolatyöntekijä, Rax Rovaniemi

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Etsimme nyt osa-aikaista ravintolatyöntekijää Rax Rovaniemelle vakituiseen tai pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen oman elämäntilanteesi mukaan.

Raxilla pääset tekemään monipuolisesti ravintola-alan työtehtäviä. Työtehtäviin sisältyy asiakaspalvelun lisäksi pizzojen ja salaattibuffetin valmistus sekä ravintolan yleisilmeestä huolehtiminen. Saat tehtävässä monipuolista kokemusta ravintola-alalta sekä ponnahduslaudan työelämään. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden halutessasi kehittää itseäsi koulutusten avulla vastuullisempiin työtehtäviin. Voit siis löytää meiltä osa-aikaisen työsuhteen lisäksi myös oman urapolkusi. 

Työtä on tarjolla aluksi noin 30h / 3viikkoa viikonloppupainotteisesti. Myöhemmin tuntimäärää voidaan mahdollisesti kasvattaa isommaksi. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen. Vuoroja voidaan sopia joustavasti oman tilanteesi mukaan. Ravintola on avoinna ma-to klo 11.00-19.00 välillä, pe-la 11-20 ja sunnuntaisin klo 12-19. 

Odotamme sinulta reipasta, itsenäistä ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Aiempi alaan liittyvä työkokemus on eduksi tehtävään hakiessa. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan tueksesi sekä monipuolista työkokemusta ravintola-alalta. Sinulla on myös mahdollisuus kasvaa ja edetä urallasi. 

Työt alkavat perehdytyksellä sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijä, Rax Rovaniemi

Rovaniemi
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 17.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti