Skip to main content

Ravintolatyöntekijä, ScanBurger, Keminmaa

Oletko ulospäin suuntautunut ravintola-alasta kiinnostunut työntekijä? Työskentelet tehokkaasti ja tykkäät palvella asiakkaita hymyssä suin. Me etsimme sinua!

Jotkin asiat tulevat jäädäkseen. Vuosien varrella ScanBurger on lunastanut paikkansa suomalaisessa arjessa. Tänä päivänä ScanBurgereita löytää mm. hampurilaiskioskeilla, huoltoasemilla sekä stand alone -ravintoloina. Lähes 80 ravintolaamme tarjoaa maukasta purtavaa ympäri Suomen, Espoosta Inariin. 

ScanBurger Keminmaa etsii riveihinsä reipasta työntekijää valmistamaan ruokaa, palvelemaan asiakkaita ja tekemään monipuolisesti muita ravintolan työtehtäviä suurella sydämellä. Toivomme sinun olevan kiinnostunut sekä ravintola-alan, että kaupan alan työtehtävistä.

Työsuhde on vakituinen, mutta myös pitkä määräaikainen työsopimus on mahdollinen, mikäli se sopii tilanteeseesi paremmin. Tunteja on tarjolla ravintolan puolella, painottuen suosittuun lounasaikaan, noin 15-25 h/viikko. Halutessasi voit tehdä lisävuoroja K-Citymarketin palvelutiskillä ja/tai osastoilla. Tällöin pystymme takaamaan sinulle työtunteja 30 h/viikko.  

Menestyäksesi työssä sinulla tulee olla oma-aloitteinen ja reipas ote työhön. Olet valmis oppimaan uutta ja tykkäät työskennellä keittiössä. Sinulla voi olla valmiiksi ravintola-alan taustaa, mutta meille tärkeintä on hyvä asenne. Olemme valmiita perehdyttämään sinut työtehtäviisi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet vastuuntuntoinen ja teet työtäsi positiivisella asenteella. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Palkkauksessa noudatamme kaupan alan TES:iä. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. 

Tarjoamme:
- Vakituisen tai pitkän määräaikaisen työsuhteen
- Mielenkiintoisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja löytää oma urapolkusi
- Hyvän perehdytyksen
- Mukavat työkaverit
- Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä valtakunnalliset, rahanarvoiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe klo 8-16 Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973. Hae tehtävää osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi ja koulutuksestasi. Aloitamme haastattelut heti, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan hae jo tänään!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijä, ScanBurger, Keminmaa

Kemi
94400 Keminmaa
Tornio
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 19.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti