Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ravintolatyöntekijä, Sveitsin hiihtokeskus

Etsimme asiakkaallemme SVEITSIN HIIHTOKESKUKSEEN Hyvinkäälle  

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ

talven laskettelusesonkiin.

 

Sveitsin hiihtokeskus on perinteikäs laskettelukeskus Hyvinkäällä, alle tunnin matkan päässä Helsingistä. Meille mahtuu harrastamaan lumilautailua ja laskettelua niin parkissa eli Sveitsi Snow Plazassa ja eri vaativuusasteen rinteissä ensikertalaisesta kilpalaskijaan.

Panostamme erityisesti rinteiden ja parkin erinomaiseen kuntoon päivittäin ja jatkuvasti kehittyvä lumetus takaa pisimmän mahdollisen laskukauden Etelä-Suomessa.

Rinnekahvila Matterhorn tarjoaa niin ruokaa kuin makeita tuotteita ja välinevuokraamosta jokainen laskija saa tarvitsemansa välineet.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta ja jo jonkin verran työnkautta hankittua kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta voit olla myös vasta uraasi aloitteleva tulevaisuuden huippuammattilainen.

Olet reipas, joustava ja luotettava tiimipelaaja, jolla ei mene sormi suuhun kovassakaan kiireessä.

Työtä on tarjolla erilaisilla sopimustuntimäärillä koko laskettelukauden ajalle, oman tilanteesi mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi pikimmiten www.go-on.fi sivujen kautta – aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijä, Sveitsin hiihtokeskus

Hyvinkää
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti