Skip to main content

Ravintolatyöntekijöitä Rami Visulahteen

Ramin konditoria on perheyritys kolmannessa polvessa ja kuuluu Hyvä konditoria -ketjuun. Jokainen ketjun yrityksistä on alueensa johtava konditoria-alan yritys. Ramin Konditoria on perustettu vuonna 1997, mutta perheen leipomotarina alkaa jo pohjanmaalta 1950 perustetusta Liedeksen leipomosta. Ramin löydät Mikkelistä, Kouvolasta ja Kuopiosta.

Ramin Konditoria avaa Mikkelin Visulahteen 5-tien varrelle Suomen herkullisimman taukopaikan!

Haemme uuteen avattavaan Rami Visulahteen pitkäaikaisiin työsuhteisiin Mikkeliin

Ravintolatyöntekijöitä (10 paikkaa)


Tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu, noutopöydästä huolehtiminen, ruokien tarjoilu, astiahuolto, kassatyöskentely ja erikoiskahvien valmistus.

Hakijoilta edellytämme positiivista asennetta työntekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta työotetta ja yhteistyöhenkeä. Eduksi katsotaan alan koulutus tai aikaisempi kokemus kahvilassa/ravintolassa/liikenneasemalla työskentelystä. Hakijoilla tulee olla hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kivan työn täysin uudessa taukopaikassa sekä pääsyn osaksi aktiivista ja huippua työporukkaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään helmikuussa 2022 ja töitä on tarjolla noin 60-112,5h/3 vkoa.

Lisätietoa tehtävistä antavat Go On Mikkelin HR-päällikkö Anna Orava puh. 044 585 9886 ja yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885.

Jos koet olevasi etsimämme iloinen ja aurinkoinen tekijä, niin jätäthän hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta 6.12.2021 mennessä!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijöitä Rami Visulahteen

Mikkeli
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti