Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ravintolavastaava Messilä Golf Klubiravintolaan

Haemme asiakkaallemme Messilä Golf Klubiravintolaan kesäsesonkiin RAVINTOLAVASTAAVAA.

Ravintolavastaavana vastaat ravintolan viihtyvyydestä, jatkuvasta laadun ja tavoitteiden seurannasta. Tiimisi perehdytykset ja hyvinvoinnista huolehtiminen kuuluvat osaksi työnkuvaasi. Olet osana kehittämässä palvelu- ja myyntityötä ja osallistut siihen itsekin aktiivisesti. Osaat nähdä kokonaiskuvan ravintolan kannattavasta toiminnasta etkä pelkää haasteita. Osallistut salin päivittäisiin työtehtäviin sekä pystyt toimimaan myös keittiön eri työtehtävissä.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta. Olet positiivisella ja tekevällä asenteella varustettu ratkaisuhakuinen persoona. Sinulla tulee olla organisointi- ja paineensietokykyä sekä halua kantaa vastuuta. Voimassa olevat hygienia- ja anniskelupassit ovat välttämättömät. Tehtävä edellyttää myös ajokorttia, käytössäsi on talon auto.

Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuullisen työn, jossa pääset yrittäjämäisellä otteella kehittämään toimintaa. Työsuhde-etuihin sisältyy myös ravintoetu sekä Go Onin kattava henkilöstöetuohjelma.

Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät syksyyn asti. Kyseessä on kokoaikainen työ ja työtä tehdään ravintolan kaikkina aukioloaikoina, aamu- sekä iltavuoroissa.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Neea Päärilä, [email protected], p. 044 029 4444.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolavastaava Messilä Golf Klubiravintolaan

15870 Hollola
Lahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti