Skip to main content

Rekrytoija markkinatutkimuksiin

Etsimme ihmisläheistä REKRYTOIJAA pääkaupunkiseudulle!

Tehtävässä toteutat henkilövärväyksiä monimuotoisiin markkinatutkimushaastatteluihin. Ilmaiset itseäsi selkeäsanaisesti, viihdyt puhelimessa, joka on pääsääntöinen työkalusi, etkä epäröi tarttua haasteisiin. Olet myös luova ja leppoisa. Tutkimusaiheet vaihtelevat yhteiskunnallisista aiheista tulevaisuuden tuotteisiin ja palveluihin.

Hakemamme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, tarkka ja luotettava. Työ alkaa hyvällä palkallisella perehdytyksellä. Palkkaus on kiinteä tuntipalkka, sekä mahdolliset projektilisät. Työ on projektiluontoista, joten sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen.

Hakijan profiili
Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Lisäksi hakijalta odotetaan kohteliasta ja reipasta asennetta, sekä ulospäinsuuntautuneisuutta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.uniflex.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852.

  - Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Rekrytoija markkinatutkimuksiin

  Espoo
  Helsinki
  Vantaa
  Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

  Julkaistu 27.08.2022

  Yrityksen liikevaihto: 
  2 000 000 - 9 999 999 €
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti