Skip to main content

Rengasasentaja / Automekaanikko

Monien mahdollisuuksien Euromaster!

Haemme nyt joukkoomme uusia innostuneita euromasterilaisia - voit olla työurasi alkutaipaleella, autoalalta työkokemusta jo hieman hankkinut, tai kenties mietit jatko-opintoja autoalan perustutkinnon lisäksi. Mahdollistamme myös oppisopimuskoulutuksen töiden ohella.

Uskomme, että oikealla asenteella kaiken voi oppia – oli sitten kysymys raskaan kaluston rengasasennuksesta, rengasrikkopalvelusta, asiakaspalvelusta, myynnistä tai autohuollosta. Uskomme, että voimme tarjota juuri Sinulle sopivia töitä ja mikä tärkeintä, jatkuvan mahdollisuuden kehittää itseäsi.

Haluamme tarjota asiakkaillemme (kuluttaja- ja yritysasiakkaat) parasta asiakaspalvelua. Se tarkoittaa, että palvelupisteiden henkilöstömme koostuu moniosaajista, joiden ensisijainen tahtotila on varmistaa ensiluokkainen asiakaskokemus. Työtehtävät palvelupisteissämme ovat hyvin vaihtelevia, mm. autojen huoltoa, rengasasennusta (kevyt ja raskas), erilaisia asiakaspalvelutehtäviä sekä tuote- ja palvelumyyntiä.

Nyt meillä on avoimia tehtäviä seuraavissa palvelupisteissä

  1. Kouvola, 3 avointa tehtävää (2 x rengasasentaja kevyt & raskas, asentaja/myyjä)
  2. Joensuu, 1 avoin tehtävä (rengasasentaja, kevyt & raskas)
  3. Lohja, 1 avoin tehtävä (rengasasentaja, kevyt & raskas)

Meidän mielestämme tärkeintä ei ole titteli, vaan se, että jaamme saman intohimon ja halun olla mukana nopeasti kehittyvällä autoalalla ja kehittyä sen mukana! Jos Sinulla ei ole vielä paljon kokemusta rengas- tai autoalalta, ei hätää – koulutamme Sinut ajan kanssa vaativampiin tehtäviin, rajat asetat Sinä itse.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Kysy tarkempia tietoja tehtävistä ja mahdollisuuksista palvelupisteiden päälliköiltä:

  • Kouvola, Jukka Hölttä, puh. 0500 674 866
  • Joensuu, Mikko Haaranen, puh. 045 163 1844
  • Lohja, Henri Himanen, puh. 050 412 2488

Voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi suoraan järjestelmämme kautta.   Kerro samalla, että mihin palvelupisteeseen olet ensisijaisesti hakemassa, tai oletko mahdollisesti valmis harkitsemaan muitakin paikkakuntia. Älä aikaile hakemuksesi kanssa, työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Suomen Euromaster Oy tarjoaa näköalapaikan rengaspalveluiden ja autohuollon parissa alan ammattilaisille ja sellaiseksi haluavalle. Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen. Tarjoamme myös mahdollisuuden kasvaa oman halun ja mielenkiinnon mukaan yrityksen sisällä vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan osaksi ammattilaisten joukkoa!

Työturvallisuus on meille tärkeää, ja panostamme siihen vahvasti. Meillä on  myös monipuoliset työsuhde-edut: tuotteiden ostoetu, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, koko henkilöstön kattava palkitsemismalli sekä osakeosto-ohjelma (Michelin).

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on yli 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rengasasentaja / Automekaanikko

Kouvola
Lohja
Joensuu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.07.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti