Skip to main content

Rengasasentaja, Vianor Hämeenlinna

Tule työskentelemään Vianorille – haemme osaavaa ammattilaista rakentamaan menestystä kanssamme!

Etsimme raskaan kaluston rengasasentajaa työskentelemään Hämeenlinnaan

Vianor Oy tarjoaa ensiluokkaisia rengas- ja autohuoltopalveluita niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. Rengaspalveluissamme pitää kiirettä ja autohuoltopalvelumme kasvavat tasaista vauhtia. Tarvitsemmekin uutta tiimiläistä Hämeenlinnan palvelupisteeseen rengasasennukseen.

Toimit sekä raskaan että kevyen kaluston rengasasennustehtävissä turvallisesti ja laadukkaasti vaihtelevissa tilanteissa. Palveluihimme kuuluu myös raskaan kaluston 24h-päivystyspalvelu ja päivystys kuuluu osaksi toimenkuvaasi. Työ on alan sesonkiluonteisuuden vuoksi ajoittain hektistä, joten toivomme ettei hymysi hyydy kiireenkään keskellä.

Positiivinen asiakaspalveluasenne, oma-aloitteisuus ja pitkäjänteinen työskentelyote ovat tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta. Ihannetilanteessa sinulla olisi kokemusta rengasalalta ja erityisesti raskaan kaluston asennuksista, autoalan koulutus sekä C-ajokortti. Sinun ei kuitenkaan tarvitse täyttää kaikkia kriteereitä ollaksesi sopiva tähän tehtävään. Jos siis edellä mainittu kokemus puuttuu, mutta asenteesi on kohdillaan, koulutamme sinut kyllä työhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa rengasalan tehtävissä!

Kiinnostuitko? Jos haluat tulla osaksi innostavaa joukkoamme ja työskennellä asiakkaidemme turvallisen ajamisen edistämiseksi, täytä sähköinen hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 28.2.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupisteen päällikkö Markus Karhinen p. 010 401 3254.

Vianor on Pohjoismaiden suurin rengas- ja autohuoltoketju sekä digitaalisten rengaspalveluiden edelläkävijä. Meillä on 175 omaa palvelupistettä ja lisäksi laaja Vianor-partnerverkosto Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tarjoamme kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme kattavan valikoiman renkaita sekä rengas- ja autohuoltopalveluja – vahvalla ammattitaidolla ja ystävällisellä otteella. Lue lisää: www.vianor.fi

Application period ends: 28.02.2024 at 23:59

Vianor vaikuttavuus

Vianor synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Vianor synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Vianor

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Vianor Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rengasasentaja, Vianor Hämeenlinna

Hämeenlinna
Vakituinen

Julkaistu 19.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti