Skip to main content

Rengasasentajia sesonkiin

Haemme ripeäotteisia työntekijöitä renkaanvaihtosesonkiin asiakkaallemme Rengashotelli S-Renkaalle, joka toimii Maakunnan Auton yhteydessä Seinäjoella

Työtehtäviäsi sesongissa ovat muun muassa renkaiden vaihtaminen ja pesu sekä rengasvaraston ylläpito. Asiakkaamme S-Rengas perehdyttää sinut työtehtäviin, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta eduksesi luetaan, jos työkalut pysyvät todistetusti kädessä.

Toivomme sinulta ennen kaikkea oma-aloitteisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Tärkeää on omata ripeä työote ja halu menestyä työssään. Kiinnostus alaa kohtaan on plussaa. Odotamme, että pystyt sitoutumaan sesongin ajaksi, ja tarjoamme samalla mahdollisuuden osallistua myös tuleviin sesonkeihin osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä.

Töitä tehdään aukioloaikojen puitteissa. S-Rengas on auki arkisin 8-20 ja lauantaisin 9-15. Sinulla on mahdollisuus tehdä halutessasi myös pitkiä päiviä. Palkka määräytyy kokemuksen ja autorengasalan TES:n mukaan.

Valitut henkilöt työllistyvät Barona Kauppa Oy:n kirjoille.

Hae mukaan nyt. Sesonki alkaa lokakuun alusta alkaen, kestäen noin yhdestä kahteen kuukautta.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja saat Baronalta Taavi Rantalalta puh. 050 4787748 [email protected]

Hae paikkaa viimeistään 08.10.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 0504787748

S-Rengas

S-Rengas tarjoaa kattavat rengaspalvelut syksyllä 2021 valmistuneissa uusissa liiketiloissa, osana täyden palvelun autotaloa Maakunnan autoa.

Palveluihimme kuuluu rengas- ja vannemyynti sekä rengassäilytys alueen suurimmassa rengashotellissa. Edustamamme rengasmerkit ovat Nokian Renkaat ja Bridgestone.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rengasasentajia sesonkiin

S-Rengas
Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti