Skip to main content

Rengasmyyjä, Vianor Lieto

Tule työskentelemään Vianorille – haemme osaavaa ammattilaista rakentamaan menestystä kanssamme!

Etsimme rengasmyyjää työskentelemään Lietoon

Vianor Oy tarjoaa ensiluokkaisia rengas- ja autohuoltopalveluita niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin etsimme Liedon palvelupisteeseemme uutta rengasmyyjää vahvistamaan tiimiä.

Toimit myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä rengaspalveluiden parissa palvellen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaitamme. Päätehtäviäsi ovat raskaan kaluston rengaspalveluiden myyntitehtävät, mutta myös kevyen kaluston rengasmyynti kuuluu osaksi tehtävänkuvaasi. Lisäksi osaamisesi mukaan voit osallistua myös asennustyöhön. 

Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta rengasalalta myyntitehtävistä, mielellään myös myynnistä yritysasiakkaille. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Raskaan kaluston tuntemus ja englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoiset tehtävät, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä!

Kiinnostuitko? Jos haluat tulla osaksi innostavaa joukkoamme ja työskennellä asiakkaidemme turvallisen ajamisen edistämiseksi, täytä sähköinen hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 8.10.2023. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Haluatko kuulla tehtävästä lisää? Tarkempia tietoja tehtävästä voit kysyä palvelupisteen päällikkö Jari Kauhaselta, p. 010 401 3756.

Vianor on Pohjoismaiden suurin rengas- ja autohuoltoketju sekä digitaalisten rengaspalveluiden edelläkävijä. Meillä on 175 omaa palvelupistettä ja lisäksi laaja Vianor-partnerverkosto Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tarjoamme kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme kattavan valikoiman renkaita sekä rengas- ja autohuoltopalveluja – vahvalla ammattitaidolla ja ystävällisellä otteella. Lue lisää: www.vianor.fi

Application period ends: 08.10.2023 at 23:59

Vianor vaikuttavuus

Vianor synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Vianor synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Vianor

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Vianor Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rengasmyyjä, Vianor Lieto

21420 Lieto
Vakituinen

Julkaistu 18.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti