Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rengassesonkityöntekijä, K-Auto Hyvinkää

Hakuaika alkaa: 04.09.2023
Hakuaika päättyy: 30.09.2023

Oletko innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä K-Autolla työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme joukkoomme määräaikaisia kausityöntekijöitä rengasasentajiksi K-Auto Hyvinkään toimipisteeseen ajalle 1.9.-31.12.2023. Työsopimukset solmitaan pääsääntöisesti tarvittaessa työhön kutsuttavien tuntisopimuksina, mutta erityisesti kiireisimmän sesongin aikaan työtä on tarjolla jopa 37,5h/vko. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta osa-oppisopimukselle.

Kaikissa tehtävissä on mahdollisuus oppisopimukselle. Lisäksi rengassesongissa oppimishalukkuutensa ja osaamisensa osoittaville pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden jatkaa kesätöissä.

Työtehtävän kuvaus

Rengassesonkityöntekijä Rengasasentajan tehtävissä katsotaan eduksi ajoneuvoasentajan opinnot ja ajokortti. Tehtäviin kuuluu renkaiden asennusta, pesua ja siirtelyä. Tarpeen ja oman kiinnostuksen mukaan mahdollisuus myös muihin huollon avustaviin tehtäviin.

Mitä tarjoamme sinulle

Perehdytämme kaikki eri rengassesongin uudet työntekijät kokeneiden osaajien opastuksella. Haluamme tarjota erinomaisen työkokemuksen ja mahdollisuuden päästä oppimaan alan parhaiden osaajien ja johtavien automerkkien parissa. Rengassesonki on erinomainen startti uralle K-Autossa, voit halutessasi tutustua työntekijöidemme uratarinoihin ja brändeihimme tämän linkin takaa löytyvien videoiden kautta!

Lisätietoja renkaanvaihdon tehtävästä antaa korjaamopäällikkö, Samuli Hiekkataipale, 0503363987

Lähetä hakemuksesi 30.9.2023 mennessä oheisen linkin kautta, kuitenkin mahdollisimman pian sillä tehtävät täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rengassesonkityöntekijä, K-Auto Hyvinkää

Hyvinkää
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti