Skip to main content

Riskienhallinnan ja turvallisuuden asiantuntija

Ramboll on uudessa strategiassaan asettanut tavoitteekseen olla kestävässä kehityksessä johtava kansainvälinen toimija, joka auttaa asiakkaitaan ja yhteiskuntaa siirtymään kohti kestävää tulevaisuutta. Tarvitsemme osaavia asiantuntijoita ratkaisemaan näitä haasteita. Oletko sinä meidän uusi riskienhallinnan ja turvallisuuden asiantuntija Tampereella, Turussa tai Jyväskylässä?

Uusi tiimisi ja tehtäväsi

Uutena asiantuntijana olet osa valtakunnallisesti noin 100 hengen Länsi- ja Pohjois-Suomen infraprojektinjohdon tiimiä. Toivomme sinun tuovan mukanasi riskienhallinnan ja turvallisuuden osaamista. Toimimme useissa erilaisissa ja eri kokoisissa hankkeissa. Työmme on pääsääntöisesti tiimityötä, mutta osin myös hyvin itsenäistä.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

 • Olet mukana erilaisissa turvallisuuden ja riskienhallinnan tehtävissä infra-, kiinteistö- ja laitoshankkeissa niin suunnittelun, rakentamisen, kunnossapidon kuin rakennuttamisen piirissä sekä osallistut ohje- ja selvitystöihin
 • Olet mukana kehittämässä kansainvälisen suunnittelu- ja konsultointiyhtiön osaamista ja palveluja
 • Osallistut myynti-, markkinointi- ja tarjoustoimintaan yhdessä yksikön päällikön sekä muun henkilöstön kanssa.
 • Osallistut hankkeissa myös muiden projektitehtävien suorittamiseen

Tulet työskentelemään Tampereen, Turun tai Jyväskylän toimistolla.

Tietoja sinusta

Avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta:

 • Olet koulutukseltasi diplomi-insinööri, insinööri (AMK) tai sinulla on muu soveltuva koulutus
 • Arvostamme erityisesti muutaman vuoden kokemusta turvallisuus- ja riskienhallintatehtävistä infra- ja/tai kiinteistöhankkeiden parista
 • Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa sekä omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
 • Innostunutta, aktiivista ja oma-aloitteista otetta työntekoon ja halua kehittyä edelleen sekä taitoa työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä
 • Projektiluontoinen työskentely sopii sinulle ja oman roolisi lisäksi otat vastuuta myös kokonaisuuksista ja pystyt työskentelemään myös paineen alla
 • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi
 • Turvallisuuteen liittyvät pätevyydet katsotaan eduksi
 • Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmistot (Office)

Mitä tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoisia ja monialaisia projekteja turvallisuuden, riskienhallinnan ja varautumisen menettelyissä kattaen muun muassa suunnittelu-, rakennus-, kunnossapito- ja laitoshankkeet sekä ohjetyöt ja erilaiset selvityshankkeet
 • Laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen
 • Sinua tukevat esihenkilöt, joita ohjaavat johtamisen periaatteemme
 • Aidon mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi kautta
 • Ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
 • Joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden hybridityöhön suurimmassa osassa työtehtävistämme
 • Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan

Työskentele kestävän kehityksen ytimessä

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien. Vahvuutemme on ihmisissämme. Työskentelykulttuurimme on avoin ja utelias, ja haemme jatkuvasti tuoreita ja innovatiivisia näkökulmia. Kunnioitamme monimuotoisuutta sen kaikissa muodoissa, ja vaalimme työympäristöä, jossa kaikki voivat kukoistaa.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 18 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ihmiset ja luonto kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Yhdenvertaisten mahdollisuuksien työnantaja

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Erilaiset kokemustaustat ja näkökulmat ovat oleellisia, kun luodaan aidosti kestäviä yhteiskuntia. Toivotamme tervetulleeksi kaikkien ehdokkaiden hakemukset esimerkiksi iästä, kansalaisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä, mahdollisesta raskaudesta tai vanhemmuudesta, rodusta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolen määrittelystä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Ota yhteyttä rekrytointitiimiimme, jos haluat keskustella mistä tahansa järjestelyistä, joita saatat tarvita hakuprosessin aikana.

Kuinka hakea tehtävään

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Tarkentaisithan ansioluetteloon hankereferenssien osalta myös laajuustiedot sekä roolisi niissä. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 26.7.2024.

Haastattelemme mahdollisuuksien mukaan hakijoita myös hakuaikana ja positio täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Yksikön päällikkö Outi Lehti ti 23.7. klo 12-14 välisenä aikana p. 040 559 0 507

 

 #rambollcm

Ramboll Finland vaikuttavuus

Ramboll Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Ramboll Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Ramboll Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Ramboll Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Riskienhallinnan ja turvallisuuden asiantuntija

Tampere
Hybridityö

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti